Lej et sommerhus Djursland privat ferielejlighed - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Djursland privat ferielejlighed er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Djursland privat ferielejlighed her!

Vi har huse til alle, og der er 100 prisgaranti på dem alle. Derfor vil du altid være helt sikker på at få den lavest mulige pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Djursland privat ferielejlighed hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Djursland privat ferielejlighed skaber ikke alene rammerne om et uforglemmeligt ophold med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Djursland privat ferielejlighed får I nemlig nem adgang til de mange dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Nedenunder kan I læse mere om, hvad tidligere feriegæster i denne dejlige del af landet har syntes godt om:

Området er skønt og der er kort til Ree park, skandinaviens dyrepark og kattegatcentret.

perfekt beliggenhed i forhold til indkøb mm

Stille og roligt kvarter. Dejlige gåmuligheder.

Dejligt rolig område, hvor der kan cykles, og i Odder er nok Danmarks bedste Kvikly, så man behøver kun at købe ind et sted. Der ligge også i området et par gårdbutikker der er værd at besøge.

Kundeservice

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Djursland privat ferielejlighed, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres erfaringer med Sommerhussiden

Igen gjorde Sommerhus-siden det nemt.

God service. Meget overskuelig og brugbar hjemmeside. Helt vildt god service telefonisk.

En kostbar perle. Vi har ledt og ledt efter et passende sommerhus til hele familien, men har ikke rigtig haft heldet med os. Men så dukkede sommerhus-siden op og vupti, der var lige det, vi ledte efter. Super enkelt og professionelt. Jeg føler, jeg kan stole 100% på siden og alt er da også gået smidigt. HELT klart en hjemmeside vil vi bruge igen og anbefale videre.

Andre artikler om Djursland

 • Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler

 1. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.