Lej et sommerhus Djursland privat billig - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Djursland privat billig er den fuldendte ramme om alle tiders ferie sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Djursland privat billig her!

Vi har huse til alle, og der er fuld prisgaranti på hvert og ét af dem. Derfor kan du altid være helt sikker på at få den billigste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Djursland privat billig hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Djursland privat billig skaber ikke alene rammerne om en afslappende ferie med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Djursland privat billig får I nemlig let adgang til det store udvalg af dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Nedenfor kan I læse mere om, hvad andre feriegæster i denne dejlige del af landet har syntes godt om:

Meget roligt område med en frisk gåtur til vandet.

dejlig strand og fine ture at gå. Stranden er dejligt uspoleret :-)

Dejligt børnevenligt område. Ikke langt til stranden, hvor der altid var meget lavvande, hvilket er dejligt når man har små børn med. Munkholm Zoo kan varmt anbefales til familier med små børn, da den er overskuelig og har en super legeplads. Man må gå ind til mange af dyrene og røre dem.

Tæt ved dejlig strand. Roligt. Mulighed for forskellige aktiviteter.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Djursland privat billig, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres vurderinger af Sommerhussiden

Hurtig og præcis til tiden

Overskuelig hjemmeside. Jeg skulle bestille sommerhus til mine forældre, som skal fejre deres guldbryllup i pinsen. Jeres hjemmeside var nem og overskuelig at kikke igennem, kunne hurtigt taste ønsker og tilvalg og finde frem til favoritter, markere dem og så ellers sammenligne. Dejlige billeder, som beskriver husene både ind- og udvendigt, og nemt med kortet for placering. Så helt sikkert en side, jeg vil benytte igen.

Alt forløb ok

Andre artikler om Djursland

 • Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler

 1. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.