Lej et sommerhus Djursland 16 personer - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Djursland 16 personer er den perfekte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Djursland 16 personer her!

Vi har huse til alle, og der er prisgaranti på dem alle. Derfor er du altid sikker på at få den billigste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Djursland 16 personer hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Djursland 16 personer udgør ikke alene rammerne om en afslappende ferie med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhus Djursland 16 personer får I jo også adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som venter i området.. Nedenunder kan I læse mere om, hvad andre gæster i denne del af landet har syntes godt om:

Tæt ved dejlig strand. Roligt. Mulighed for forskellige aktiviteter.

En tur i Mols bjerge er jo altid en stor naturoplevelse og man bør heller ikke snyde sig selv for en tur på Trehøje og nyde udsigten.

Skandinavisk dyrepark er god til familier med små børn

Dejligt at man kan gå en tur til stranden - langs vandet og hen til den hyggelige lille havn.

Smukt område - tæt på vandet også dejligt. Fint med legepladser.

Personlig betjening

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Djursland 16 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders vurderinger af Sommerhussiden

Hurtig bekræftelse og hurtige svar på vores spørgsmål.

Siden er overskuelig og der er hurtigt svar tilbage på spørgsmål. Vi er en stor familie, så det kan være svært at finde noget til overkommelige penge, men her lykkedes det.

Nemt! Super nemt at finde et sommerhus i den rigtige periode, det rigtige sted, til den rigtige pris.

Andre artikler om Djursland

 • Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler

 1. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.