Skiferie med charme, super pister og god mad
Del
Vælg mellem 35.185 sommerhuse Destinationer under Italien
2-værelses lejlighed til 4 personer i Canazei.
2-værelses lejlighed til 4 personer i det smukke ferieanlæg "Canazei Ski Apartments", med en rolig og solrig beliggenhed, 5 km. fra bymidten af Canazei og 3 km fra skiområdet. Ved gode skiforhold kan der køres på ski hen til huset. Emne nr. 313-IT3550.450.1
En skiferie i Italien byder på charme, velpræparerede pister, smuk natur og god mad. Italienerne elsker skiløb og det gode liv på en skiferie - sneen, solen og at sidde i en stol foran restauranten på bjerget.

Skiferie Italien – Skiferie med charme, super pister og god mad

Alle der har været på skiferie i Italien har oplevet den dejlige stemning og den gode kvalitet i bjergbyerne. Italien huser nogle af verdens flotteste skisportssteder: ’Superski Dolomiti’ er intet mindre end verdens største skiområde. Og Dolomitterne blev i juni 2009 udnævnt af UNESCO til at være en del af verdens naturarv.

I Italien holder man skiferie på Alpernes sydside og dermed er masser af sol garanteret. Så nyd de lange nedfarter og glad dig til en omgang festlig afterski og den gode mad på de mange fantastiske spisesteder.

Tidligere havde Italien ry for at have gamle liftsystemer, men det er ikke tilfældet mere. I dag har langt de fleste skisportssteder super moderne, hurtige lifter. Dertil kommer andre tiltag, såsom wellness, badeland, skisafari og freestyle parks.

Et udvalg af områder til skiferie i Italien:

Cortina d'Ampezzo ligger i Dolomitterne i en højde af 1.224 m. Byen er et populært vintersportssted og har altid haft en mondæn og elegant atmosfære. Der er alle slags pister for alle slags skiløbere. Cortina er en del af Dolomiti Superski-området, det største i verden, som forbinder 12 af de bedste skispoortssteder. Man får adgang til 450 lifte og 1.220 pistekilometer med et og samme liftkort!

Canazei ligger i Fassa-dalen i provinsen Trentino. Det hele er en del af verdens største skiområde, Superski Dolomiti, hvor bare "nærområdet" byder på 500 km pister i alle sværhedsgrader. Byen ligger i en højde af 1.460 m midt i den spektakulære bjergkæde
Dolomitterne.

Livigno er en alpin landsby i regionen Lombardiet, som strækker sig i højdalen under Monte delle Neve i de italienske Alper. Der er snegaranti og det plejer at være solrigt. Idylliske hytter midt i skiterrænet sikrer hurtig adgang til det eftertragtede hvide paradis. Der er omkring 115 km pister i høj standard, hvor pisterne er fordelt pænt mellem begynder og ski øvede pister.

Trepalle er et dejligt skiområde i de italienske Alper, mellem de kendte byer Livigno og Bormio og ikke langt fra søen Lago di San Giacomo. Stedet hører til regionen Lombardiet. Trepalle er regnet blandt Europas højest beliggende landsbyer og strækker sig op til 2200 m. Her finder man også Europas højest beliggende kirke.

Vi ønsker jer en dejlig skiferie i Italien!

Andre artikler om Italien

  • Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.