Børnevenlige strande
Del
Vælg mellem 2.555 sommerhuse Destinationer under Limfjorden
Sommerhus til 6 personer ved Limfjorden
Nyrenoveret sommerhus til 6 personer i nærheden af Trend og direkte ved den dejlige Limfjord. Fantastisk udsigt over vandet fra det rummelige, velindrettede hus på 90 m². Emne nr. 130-L50408.
Limfjorden der strækker sig fra Vesterhavet i vest til Kattegat i øst, er kendt for sine naturskønne og smukke øer. Besøg øen Mors med Jersperhus Blomsterpark, en forlystelsespark med badeland og fascinerende blomster.

Sommerhus Limfjorden – Børnevenlige strande

”Kan man lide fred og lange vandreture, har man valgt det rette sted”, sådan udtaler Christina Sauerland sig efter hendes ferie i et sommerhus ved Limfjorden i Danmark.

Limfjordens ofte flade og meget børnevenlige strande indbyder til alle former for vandsport. Her kan man fiske, sejle, surfe, dykke, stå på vandski eller bygge sandslotte og plaske i det lave vand. En stor legeplads for store og små.

Meget populær er øen Fur – her er der garanti for en oplevelsesrig ferie. På Fur er der hyggelige spisesteder, et lille bryggeri, masser af smuk natur og mulighed for at udforske det hele på en cykel. Øen præges af de mange sommerhuse.

Kigger man mod vest langs Limfjorden finder man byen Lemvig, der er beliggende mellem bakker og bølger ved Lem Bugt, ved foden at et smukt morænelandskab – Vestjyllands eneste by i bakkerne.

Bettina Lundberg siger: ”En fantastisk udsigt over enge og havet. Vores feriehus lå i et hyggeligt område ikke langt fra Lemvig, hvor man kunne købe ind”.

På halvøen Salling ved Limfjorden findes ingen byer, kun små hyggelige landsbyer og naturen er stadig uberørt at turismen. Derfor er strandene, som ligger ikke langt fra sommerhusene, ikke er overrendt af turister.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Limfjorden

Vil du være helt sikker på at finde dit favorit sommerhus Limfjorden til den bedste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Limfjorden på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Limfjorden.

Lej sommerhus Limfjorden

Hos os er udlejning af sommerhuse Limfjorden nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Limfjorden eller den feriebolig Limfjorden som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Limfjorden

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Limfjorden. (Se betingelser).

Hos os skal kunden til hver en tid have den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler om Limfjorden

Vis alle artikler om Limfjorden

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
    Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.