Aktiviteter på vandet og naturskønne omgivelser.
Del
Vælg mellem 76 sommerhuse
Sommerhus til 8 personer i Hvalpsund
Moderne kvalitetsferiehus til 8 personer i Hvalpsund, med sauna og beliggende på en pragtfuld grund med udsigt over Limfjorden. Fra huset, som er bygget i 2009, kan man følge færgen, der sejler mellem Hvalpsund og Sundsøre. Emne nr. 084-L15104.
Den lille havneby Hvalpsund tilbyder en række af muligheder for ferie- og fritidsoplevelser. Byen ligger tæt ved skov, hede, floder og en sø.

Sommerhus Hvalpsund - Aktiviteter på vandet og naturskønne omgivelser

Hvalpsund er en landsby med 674 indbyggere i det vestlige Himmerland. Sommerhusområdet et omgivet af et naturskønt landskab med skove, marker og Louns Sø, som støder op til et naturreservat.

Landsbyen har en færgehavn, hvor man kan sejle til Sundsøre på halvøen Salling. Hvalpsund har derudover også en lille lystbådehavn, en familiecampingplads og en dejlig golfbane.

Området omkring Hvalpsund i Vesthimmerland er fantastisk til vandre- og cykletur. Her findes gode afmærkede stier, landskabet er varieret og krydses af små floder og hede.

Af fritidsaktiviteter tilbydes her alt, lige fra surfing, golf, fiskeri til sejlads. Eller tag en pause og besøg den historiske Færgekro, med en vidunderlig udsigt over Limfjorden. Nyd den maritime atmosfære i denne hyggelige landsby.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Hvalpsund

Vil du være 110 % sikker på at få det bedste sommerhus Hvalpsund til den garanteret billigste pris? Så skal du booke jeres feriehus Hvalpsund på Sommerhus-siden. Vi har et stort udvalg af sommerhuse Hvalpsund for enhver pengepung, og derfor kan du på kort tid finde netop det feriehus Hvalpsund, der skal danne rammen om jeres ferie Hvalpsund.

Lej sommerhus Hvalpsund

Hos os er udlejning af sommerhuse Hvalpsund nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Hvalpsund eller den feriebolig Hvalpsund som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Hvalpsund

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste når det kommer til sommerhusudlejning Hvalpsund. (Se vilkår).

Du fortjener den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden der strækker sig fra Vesterhavet i vest til Kattegat i øst, er kendt for sine naturskønne og smukke øer. Besøg øen Mors med Jersperhus Blomsterpark, en forlystelsespark med badeland og fascinerende blomster.
  Sommerhus til 6 personer ved Limfjorden
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.