To hav, gode strande og et helt specielt lys
Del
Vælg mellem 6.600 sommerhuse Destinationer under Nordjylland
Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
Dette yderst charmerende og moderne feriehus til 5 personer ligger helt ud til vandet i det betagende "Harrerenden" i Lønstrup, Nordjylland. Absolut afslapning og nærhed til noget af Danmarks absolut flotteste natur. Emne nr. 088-603.
Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.

Sommerhus Nordjylland - To hav, gode strande og et helt specielt lys

Nordjylland og især spidsen af Danmark er områder, der imponerer med deres helt unikke atmosfære. Her bestemmer Skagerrak og Kattegat landskabet – den friske luft og det specielle lys fører an. Her findes et spændende udbud af sports- og udendørsaktiviteter for hele familien.

I Nordjylland findes en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Har kan bl.a. nævnes: Forlystelsesparken Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Aalborg Zoo, Museumscenter Hanstholm, Danmarks første nationalpark i Thy, Ørnereservatet i Bindslev, det mondæne feriested Skagen med Grenen – der hvor Skagerrak og Kattegat mødes.

Langs den nordjyske kyst ligger en række af badebyer med historie, fantastiske strande, klipper og skønne skov- og hedelandskab. Områder som Blokhus, Grønhøj, Klitmøller, Løkken, Lønstrup eller Slettestrand tiltrækker turister med deres brede udvalg af tilbud.

Mere børnevenligt findes ikke – uanset om man er til badning i havet, leg på stranden og i klitterne, krabbevæddeløb eller skateboarding, mountainbike eller ridning – så findes det i Nordjylland.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Nordjylland

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Nordjylland til den garanteret laveste pris? Så bestil familiens feriehus Nordjylland på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udbud af sommerhuse Nordjylland i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig det feriehus Nordjylland, der sikrer jer en afstressende ferie Nordjylland.

Lej sommerhus Nordjylland

Hos os er udlejning af sommerhuse Nordjylland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Nordjylland eller den feriebolig Nordjylland som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Nordjylland

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning Nordjylland. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Nordjylland

Vis alle artikler om Nordjylland

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.