Lad dig forføre af Jammerbugtens omgivelser
Del
Vælg mellem 595 sommerhuse Destinationer under Blokhus
sommerhus til 4 personer i blokhus
Skønt lille sommerhus til 4 personer på 1.900 m2 grund tæt på Blokhus' indbydende sandstrand. Opført i 1960, renoveret i 2006. Et glimrende udgangspunkt for de mange dejlige oplevelser der venter jer i Nordjylland. Emne nr. 090-90536.
Blokhus byder på en af Nordeuropas bedste strande med fint hvidt sand og de karakteristiske strandhuse, hertil kommer de moderne servicefaciliteter. I centrum af Blokhus findes et indkøbscenter, en udendørs scene og lige op til byen ligger Blokhus Klitplantage, som også omfatter en hundeskov.

Sommerhus Blokhus - Lad dig forføre af Jammerbugtens omgivelser

Blokhus er et populært feriemål ved Jammerbugten, og strækker sig kilometer efter kilometer langs kysten i Norvestjylland. Det er tilladt at køre i bil på stranden, og man har mulighed for at køre helt fra Rødhus til Løkken.

Blokhus ligger omkring 15 km sydvest for Løkken. Området er så populært at indbyggertallet i højsæsonen ofte overstiges af antallet af turister.

Blokhus Redningsstation er en af de ældste redningsstationer i Nordjylland. Det var et ærefuldt erhverv at arbejde ved redningsstationen, hvor i alt 118 skibbrudne blev reddet. Blokus Redningsstation er i dag omdannet til et museum.

Kun 4,5 km fra byen ligger forlystelsesparken Fårup Sommerland – et paradis for de yngste.

I gamle dage var Blokhus et fiskerleje og i oplandet blev der dyrket landbrug. I dag er Blokhus ved Jammerbugten et moderne turistcentrum med alle nødvendige faciliteter.

Blokhus strand med fint, hvidt sand og lune klitter har modtaget det Blå Flag, som tegn på kvalitet. I perioden fra 1. maj til 30. september opstilles der 40 smukke badehuse på stranden og hver aften kan man opleve den nyrestaurerede kanon blive fyret af ud over havet i forbindelse med solnedgangen.

I selve Blokhus ligger et nyt indløbscenter og på torvet i bymidten er det bygget en stor scene, hvor der bliver afholdt en lang række arrangementer hele sommeren.

I udkanten af Blokhus ligger Blokhus Klitplantage på 642 ha. Størstedelen er skovbevokset, men plantagen råder også over en spændende naturlegeplads, 8 km mountainbikerute, motionssti, flere vandreruter og en indhegnet hundeskov. På det store picnicareal kan man nyde sin medbragte madpakke eller bage sit brød på stedet i naturbageovnen.

Det største udbud af sommerhuse til leje Blokhus

Vil du og familien have det bedste sommerhus Blokhus til den billigst mulige pris? Så lej familiens feriehus Blokhus på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde nøjagtig det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Blokhus.

Lej sommerhus Blokhus

Hos os er udlejning af sommerhuse Blokhus nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Blokhus eller den feriebolig Blokhus som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Blokhus

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Blokhus. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid kundeservice på første klasse

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Blokhus

Vis alle artikler om Blokhus

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
    Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.