Del
Vælg mellem 3 sommerhuse
Emne nr.: 090-30294

Hen over julen og nytåret, i ferier og på helligdage ligger det lige til højrebenet at samle familien i et sommerhus. Her er der spisestel, stole og senge nok til alle, og dermed kan selv værtinden læne sig tilbage og slappe af.

Når det er et afvekslende program af ferieoplevelser og afslappende timer i fred og ro, der står som nr. 1 på familiens ønskeseddel til ferien, er der intet som helst, der kan matche et sommerhus.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Fortiden kan udgraves i form af rav og muslingeskaller i jorden i Rødhus, da området var skjult af havet for 7000 år siden.

Hvis I vil lidt væk fra en stresset hverdag, må I ikke gå glip af chancen for at forkæle jer selv. I wellness-centeret har I mulighed for at slappe af og tage afstand fra hverdagens stress.

I det unikke Galleri Rødhusgården, kan I nyde den smukke udsigt. Her udstilles malerier, skulpturer og glaskunst.

Du kan tage på spændende udflugter med hele familien i Rødhus. I forlystelsesparken Fårup Sommerland, kan I tilbringe en løssluppen dag i vandlandet.

I nærheden af Rødhus er der ideelle indkøbsmuligheder og restauranter samt værksteder, hvor I kan lave jeres egne stearinlys i en hyggelig atmosfære.

På den 5,5 km lange vandresti Sporet, kan I observere den unikke natur på nært hold. Stien starter ved Rødhus Klit.

Prisgaranti - stort sommerhuse rødhus

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Summen indsættes helt enkelt på din konto.

Kundeservice - stort sommerhuse rødhus

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle krav vedrørende din søgning efter "stort sommerhuse rødhus", er du velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.