En stille familieferie
Del
Vælg mellem 1.539 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Hune
På en stor og meget børnevenlig grund ligger dette dejlige og rummelige feriehus til 6 personer ved Hune. Huset har et skønt opholdsrum, hvorfra der er adgang til en sydvendt terrasse. Dejligt også det store badeværelse med spabad og sauna. Emne nr. 088-366.
Ferie ved Nordvestjyllands skønne strande: Et sommerhus i Hune, i nærheden af badebyen Blokhuset, er rummeligt og børnevenligt. I de naturskønne omgivelser i Blokhus ligger sommerhuset på en flad grund, omgivet af buske og træer. Til børnene er der en sandkasse og gynger, hvor hunden også kan boltre sig.

Sommerhus Hune - En stille familieferie

Spabad og sauna sørger for lidt wellness og de mange overdækkede terrasser giver rig mulighed for solbadning i ro og fred. Her ligger man i læ for vinden.

Sommerhusområdet Hune, øst for Blokhus, er et roligt område. Der er ca. 2,5 km til den brede sandstrand ad anlagte stier.

Besøg også den nærliggende ferieby Blokhus, med gode indkøbsmuligheder og et utal af fritidsaktiviteter, som f.eks. badelande, ridecenter, golf, minigolf og meget mere. Derudover er der selvfølgelig også små butikker, restauranter, cafeer og barer.

Tips til ture: Den største turistattraktion i Hune er ”Anne Justs Have”, kendt gennem bøger og tv-programmer.

Stort udbud af sommerhuse til leje Hune

Vil du og familien have det bedste sommerhus Hune til den bedste pris? Så skal du booke familiens feriehus Hune på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde netop det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Hune.

Lej sommerhus Hune

Hos os er udlejning af sommerhuse Hune nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Hune eller den feriebolig Hune som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Hune

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Hune. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Blokhus

  Blokhus byder på en af Nordeuropas bedste strande med fint hvidt sand og de karakteristiske strandhuse, hertil kommer de moderne servicefaciliteter. I centrum af Blokhus findes et indkøbscenter, en udendørs scene og lige op til byen ligger Blokhus Klitplantage, som også omfatter en hundeskov.
  sommerhus til 4 personer i blokhus
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.