Ferie med Fårup Sommerland i baghaven
Del
Vælg mellem 1.319 sommerhuse
Unikt feriehus til 6 personer tæt på ved vandet i Saltum.
Eksklusivt og unikt feriehus til 6 personer i 2 etager, beliggende i 1. klitrække på en sjælden og stor grund ned til den brede sandstrand ved Saltum. Emne nr. 121-13-0260.
Fårup er et stort sommerhusområde i naturskønne omgivelser ved Blokhus og Løkken. Glæd jer til pragtfulde sandstrande og mange dejlige timer i Fårup Sommerland. Området er noget nær det perfekte valg for børnefamilier.

Sommerhus Fårup – Ferie med Fårup Sommerland i baghaven

I denne del af Nordjylland findes en perlerække af de fineste strande i Danmark. Glæd jer til at nyde livet i det varme sand og til at soppe og lege med børnene i vandkanten; det bliver man aldrig træt af.

Man kan selvfølgelig ikke sige ”Fårup” uden også at sige ”Fårup Sommerland”. Parken, der startede med trampoliner og heste i 1975, har vokset sig stor siden da. Den er i dag en af de mest populære attraktioner i hele landet. En tur hertil vil for rigtig mange børn være feriens absolutte højdepunkt.

De trampoliner parken startede med har fået selskab af flere heftige rutsjebaner. Det er f.eks. her I finder ”Falken”, som er Danmarks største rutsjebane af træ. Endnu hurtigere går det i ”Orkanen”, hvor I bliver skudt af sted med elektromagnetisme. Det går stærkt – på bare 2 sekunder stiger hastigheden fra 0 til 80 kilometer i timen!

Mindre kan selvfølgelig også gøre det. Færdselsskolen, heste, kanoer, robåde, safaribiler, guldgraveri, en 4D biograf og meget, meget mere venter på jer. I kommer ikke til at kede jer – og husk badetøjet, her findes nemlig også et vandland med rutsjebaner og meget mere for både store og små børn.

Kort gåtur til stranden, og tæt på Fårup Sommerland - som selvfølgelig skal opleves - en af de bedste sommerparker jeg har prøvet! Super Spar i Hune ligger tæt på og har det man skal bruge.

Stranden, Fårup Sommerland, Ocenarium (godt nok Hirtshals, men turen værd).

Det største udvalg af sommerhuse til leje Fårup

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Fårup til den garanteret billigste pris? Så bestil jeres feriehus Fårup på Sommerhus-siden. Vi har et stort udvalg af sommerhuse Fårup i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du uden videre finde præcis det feriehus Fårup, som sikrer jer en fredelig og rolig ferie Fårup.

Lej sommerhus Fårup

Hos os er udlejning af sommerhuse Fårup nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Fårup eller den feriebolig Fårup som matcher dine ønsker.

Her får du landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Fårup

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Fårup. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden altid have service helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Blokhus

  Blokhus byder på en af Nordeuropas bedste strande med fint hvidt sand og de karakteristiske strandhuse, hertil kommer de moderne servicefaciliteter. I centrum af Blokhus findes et indkøbscenter, en udendørs scene og lige op til byen ligger Blokhus Klitplantage, som også omfatter en hundeskov.
  sommerhus til 4 personer i blokhus
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.