Attraktivt sommerhusområde i smukke omgivelser
Del
Vælg mellem 177 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Rødhus
Dette hyggelige feriehus til 4 personer i Rødhus har en unik og helt speciel beliggenhed. Huset ligger ud til det fantastiske og uforstyrrede klitområde som strækker sig helt ned til den herlige strand, kun 350 m væk. Ferie i pagt med naturen! Emne nr. 088-808.
Komfortable sommerhuse i naturskønne omgivelser ved Jammerbugten – det er Rødhus, beliggende syd for Blokhus. Her kan man slappe af i fred og nyde den smukke natur.

Sommerhus Rødhus - Attraktivt sommerhusområde i smukke omgivelser

Rødhus er et mindre sommerhusområde få kilometer syd for det populære feriested Blokhus. Besøg den fantastiske strand og Danmarks næst mindste kirke som kun belyses med levende lys. Kig også ind til de mange kunsthåndværkere i området.

Tidligere var Rødhus domineret af landbrug og fiskeri, men siden 60´erne er der blevet bygget flere og flere sommerhuse. I den omkringliggende Tranum Klitplantage har man en fremragende udsigt over hele området, og i horisonten kan Vesterhavet tydeligt ses.

De pragtfulde strande og den skønne natur gør Rødhus til et attraktivt feriemål – især for dem der søger fred og ro.

Stranden ved Rødhus er blevet tildelt det Blå Flag. De græsbevoksede klitter beskytter for vinden og her er det tilladt at køre i bil på stranden.

Tidligere var Rødhus ofte plaget af sandflugt, men i dag er området vokset til et moderne feriested med sommerhuse, feriecentre, campingpladser og enkelt gårde. Alt er godt indpasset i det maleriske kystlandskab.

Grundene til sommerhusene er så store, så man kan slappe af uden at blive forstyrret.

Om sommeren kan man i den tidligere mose – Sandmosen – besøge tørv arbejdere, og observere det righoldige fugleliv.

Besøg også den kendte Kirke i Rødhus, hvor kirkerummet kun belyses med levende lys og Galleri Rødhusgaard, der viser kunst og kunsthåndværk af høj kvalitet.

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Rødhus

Vil du være sikker på at få dit foretrukne sommerhus Rødhus til den garanteret billigste pris? Så skal du leje jeres feriehus Rødhus på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udvalg af sommerhuse Rødhus for enhver smag, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Rødhus, der sikrer jer en hyggelig ferie Rødhus.

Lej sommerhus Rødhus

Hos os er udlejning af sommerhuse Rødhus nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Rødhus eller den feriebolig Rødhus som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Rødhus

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Rødhus. (Se reglerne).

Hos os skal kunden til hver en tid have service helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Blokhus

  Blokhus byder på en af Nordeuropas bedste strande med fint hvidt sand og de karakteristiske strandhuse, hertil kommer de moderne servicefaciliteter. I centrum af Blokhus findes et indkøbscenter, en udendørs scene og lige op til byen ligger Blokhus Klitplantage, som også omfatter en hundeskov.
  sommerhus til 4 personer i blokhus
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.