Det hemmelige ferieparadis
Del
Vælg mellem 528 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Saltum Strand
Dette dejlige feriehus til 4 personer ved Saltum Strand ligger i et fredfyldt naturområde, kun 300 m fra vandet. Huset, der er opført i de bedste materialer, er smukt indrettet og en god base for en skøn ferie året rundt. Emne nr. 088-915.
Saltum Strand byder på dejlige oplevelser for hele familien: dejlige strande, mulighed for vandsport, Fårup Sommerland og ”Anne Justs have”. Besøg også de De lokale kunsthåndværkere i deres åbne værksteder, atelierer og gallerier.

Sommerhus Saltum Strand - Det hemmelige ferieparadis

Forstil jer dette: For enden af en vej, omgivet af klitter, ligger jeres sommerhus i Saltum Strand, på en kuperet naturgrund tæt på Vesterhavet. Her nyder hele familien stilheden, vindens susen, bølgernes brusen og den storslåede natur.

Og i nærheden ligger det hemmelige ferieparadis: Den store og meget rene, hvide sandstrand ved Saltum Strand, omgivet af klitter. Selv om det er tilladt at køre på stranden, bærer denne ikke præg deraf. Man bliver ikke forstyrret af bilerne, da stranden er så lang og bred.

Der er stor afstand mellem de badende på stranden – der er omkring 50-100 m til den nærmeste badegæst. God strand til familier pga. de store afstande. Fra klitterne og til man når vandet, er man nødt til at gå en smule, men så er en dukkert i Vesterhavet dejlig forfriskende og kølig.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Saltum Strand

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved et sommerhus Saltum Strand? Så skal du bestille familiens feriehus Saltum Strand på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udvalg af sommerhuse Saltum Strand i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du hurtigt og enkelt finde netop det feriehus Saltum Strand, som sikrer jer en afstressende ferie Saltum Strand.

Lej sommerhus Saltum Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Saltum Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Saltum Strand eller den feriebolig Saltum Strand som matcher dine ønsker.

Du får den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Saltum Strand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Saltum Strand. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig kundeservice

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Blokhus

  Blokhus byder på en af Nordeuropas bedste strande med fint hvidt sand og de karakteristiske strandhuse, hertil kommer de moderne servicefaciliteter. I centrum af Blokhus findes et indkøbscenter, en udendørs scene og lige op til byen ligger Blokhus Klitplantage, som også omfatter en hundeskov.
  sommerhus til 4 personer i blokhus
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.