Fra fiskerlandsby til turistattraktion
Del
Vælg mellem 553 sommerhuse
Sommerhus til 2 personer ved Grønhøj Strand
Moderne, velindrettet sommerhus til 2 personer ved Grønhøj Strand, højt beliggende på en stor, kuperet naturgrund og med en fantastisk udsigt over hav og klitter. Huset er blevet renoveret i 2007. Emne nr. 090-30762.
Grønhøj Strand ligger ikke langt fra de livlige byer Blokhus og Løkken, og alligevel kan man her nyde den skønne natur med enge, skove, klitter og den endeløse hvide sandstrand. Her kan også hunden få masser af motion, mens den leger med børnene på de sandede vidder.

Sommerhus Grønhøj Strand - Fra fiskerlandsby til turistattraktion

”Vi kan godt lide området; det er meget stille, landskabet er skønt og der er ikke langt til Løkken eller Blokhus”, udtaler Edith Plan omkring omgivelserne ved Grønhøj Strand i Nordvestjylland.

Det velholdte træhus ligger på en naturgrund, med en overdækket terrasse mod øst og vest. I den hyggelige stue varmer brændeovnen, når der er rusk og regn udenfor. Sommerhuset hører til ferieområdet ”Grønhøj Klit”, hvor der er fri adgang til et fællesområde med bla. en stor swimmingpool, sauna og solarium.

Derudover er der en fælles legeplads for de yngste, tennis- og basketballbaner for de lidt større. Så der er sørget for de sportslige aktiviteter.

Den nærliggende strand hører til en af Nordeuropas bedste badestrande. Den er ideel til lange gåture og til solbadning i læ af klitterne, hvor man kan slappe af og lytte til lyden af bølgerne i Jammerbugten.

”Især egnet for vandrere og vandhunde, brede sandstrande, mange klitter og meget børnevenlig”, sådan opsummerer Monika Tautz hendes indtryk af en sommerhusferie i Grønhøj Strand.

Vi giver dig overblik over mængden af sommerhuse til leje Grønhøj Strand

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Grønhøj Strand til den bedste pris? Så skal du bestille familiens feriehus Grønhøj Strand på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udbud af sommerhuse Grønhøj Strand i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du hurtigt og enkelt finde netop det feriehus Grønhøj Strand, som sikrer jer en fredelig og rolig ferie Grønhøj Strand.

Lej sommerhus Grønhøj Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Grønhøj Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Grønhøj Strand eller den feriebolig Grønhøj Strand som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Grønhøj Strand

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks billigste når vi taler om sommerhusudlejning Grønhøj Strand. (Se gældende regler).

Du har krav på den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Grønhøj Strand

Andre artikler

 1. Sommerhus Blokhus

  Blokhus byder på en af Nordeuropas bedste strande med fint hvidt sand og de karakteristiske strandhuse, hertil kommer de moderne servicefaciliteter. I centrum af Blokhus findes et indkøbscenter, en udendørs scene og lige op til byen ligger Blokhus Klitplantage, som også omfatter en hundeskov.
  sommerhus til 4 personer i blokhus
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.