Natur, kunsthåndværk og oplevelser hånd i hånd
Del
Vælg mellem 706 sommerhuse Destinationer under Lønstrup
Sommerhus til 2 personer i Lønstrup
Moderne, velindrettet sommerhus til 2 personer i Lønstrup, højt beliggende på en stor, kuperet klitgrund og med en fantastisk udsigt over havet fra stue og terrasse. Huset er gennemrenoveret i 2007 og fremstår med en gedigen, lys indretning. Emne nr. 090-30762.
Lønstrup er et roligt område, og et oplagt valg for familier der gerne vil bo i flot natur og samtidig have nem adgang til et stort udbud af aktiviteter og oplevelser.

Sommerhus Lønstrup – Natur, kunsthåndværk og oplevelser hånd i hånd

Lønstrup var oprindeligt et fiskerleje, men har siden udviklet sig til et af de mest populære sommerhusområder i Nordjylland. Naturen er barsk og præget af stejle klinter.

Byen er hjemsted for en hel del kunsthåndværkere og gallerier, og også en del tøjbutikker. Der er en fin sandstrand. Gåturen langs stranden ind til Lønstrup by kan varmt anbefales.

Landskabet i og omkring Lønstrup bærer præg af en barsk fortid. Når I slentrer gennem byen kan I ikke undgå at bemærke den dybe og brede kløft, der skærer sig mere end 300 meter igennem den ellers så idylliske by. Kløften blev skabt den 11. august 1877, da et skybrud i løbet af blot 90 minutter forvandlede Lønstrup Bæk til et gabende ar midt inde i byen. Også klinterne langs kysten har ført en sej kamp mod havet, hvilket landskabet ved Mårup Kirke er et tydeligt eksempel på.

Den enestående natur er Lønstrups største attraktion, og den har nok sin del af æren for at så mange kunsthåndværkere har bosat sig i byen. Glaspustere, keramikere, smykkekunstnere, ravslibere, kunstmalere og billedhuggere har deres værksteder og butikker i byen.

Der er mange muligheder for udflugter. Besøg f.eks. det tilsandede fyr ved Rubjerg Knude, Nordsøen Oceanarium, Børglum Kloster, Ørnereservatet, Råbjerg Mile, Den Tilsandede Kirke, Grenen og selvfølgelig Skagen.

Et virkelig flot område. Lønstrup er ikke så turistpræget, den har bevaret sin karakter som en gammel by ved kysten. Landskabet omkring den er virkelig smukt. En cykeltur til Hirtshals var en dejlig oplevelse!

Fantastisk natur, stor venlighed i hele byen, mulighed for rigtig god mad. Villa Vest, glashuset og cafeen mm. Spændende kunstnermiljø, rigtig god ramme for en ferie.

Bredt udvalg af sommerhuse til leje Lønstrup

Vil du også nyde alle fordelene ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Lønstrup? Så lej familiens feriehus Lønstrup på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Lønstrup.

Lej sommerhus Lønstrup

Hos os er udlejning af sommerhuse Lønstrup nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Lønstrup eller den feriebolig Lønstrup som matcher dine ønsker.

Her får du landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Lønstrup

Sommerhussiden.dk vil være markedets billigste når det kommer til sommerhusudlejning Lønstrup. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Lønstrup

 • Luksus sommerhus Lønstrup privat

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Lønstrup privat. Du kan så let som ingenting finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 088-393
 • Poolhus i Lønstrup

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus i Lønstrup. Du kan så let som ingenting finde et passende sommerhus her på siden.
  Emne nr. 090-27504
Vis alle artikler om Lønstrup

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.