Brede sandvidder
Del
Vælg mellem 130 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Skallerup
Dette unikke feriehus til 6 personer i Skallerup er en arkitektonisk perle, som ligger højt i klitten og byder på fin havudsigt, vandet er kun 500 m væk. Huset er bygget i 2010 og råder over hele 190 m², som er moderne møbleret. Emne nr. 076444.
Ret blikket mod Skallerup ved Nordvestjyllands vestkyst: Her finder man et venligt, indrettet sommerhus i en fantastisk beliggenhed. Her tilbydes man nemlig – udover et vindstille sted – en storslået udsigt over det brusende Vesterhav.

Sommerhus Skallerup - Brede sandvidder

I nærheden af jeres sommerhus i Skallerup ligger brede strande, idylliske klitter og et utal af fritidsaktiviteter. Hvad med f.eks. en spændende tur gennem klitlandskabet på ryggen af en islænderhest? En galoptur på stranden langs Vesterhavet er en forglemmelig oplevelse.

Et stort feriecenter i nærheden tilbyder en alsidig underholdning for hele familien.

Tips til ture: Tag en tur til Hirtshals med Danmarks andenstørste fiskerihavn. Et must er det maritime museum ”Nordsø Oceanarium”, som er et af Europas største havvandsakvarium.

Det geologisk interessante landskab ved Skallerup opstod i det 16. og 17. århundrede ved fygesand. Her kan man på en vandretur opleve den specielle flora og fauna. Svampe, bær, sjældne fugle, særlige klitformationer og det vekslende landskab ved Vesterhavet – Naturen har meget at byde på!

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Skallerup

Vil du også nyde fordelene ved et sommerhus Skallerup? Så book familiens feriehus Skallerup på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Skallerup.

Lej sommerhus Skallerup

Hos os er udlejning af sommerhuse Skallerup nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Skallerup eller den feriebolig Skallerup som matcher dine ønsker.

Du får den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Skallerup

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste når det gælder sommerhusudlejning Skallerup. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Lønstrup

    Lønstrup er et roligt område, og et oplagt valg for familier der gerne vil bo i flot natur og samtidig have nem adgang til et stort udbud af aktiviteter og oplevelser.
    Sommerhus til 2 personer i Lønstrup
  2. Sommerhus Nordjylland

    Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
    Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
  3. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.