Del
Vælg mellem 38 sommerhuse
Emne nr.: 349-5003

I flere af vores ferieboliger er kæledyr i den grad velkomne feriegæster. Så behøver I ikke overlade pasning af de pelsklædte familiemedlemmer til andre. Tag af sted alle sammen og nyd en dejlig ferie, hvor alle kan komme med.

Lej en feriebolig og få den størst mulige mængde af ferieboliger at vælge mellem i netop det ferieområde, I allerhelst vil opleve.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Integreret i Nordjyllands forrygende naturlandskab imponerer ferieområdet Skallerup med sin placering og familievenlige atmosfære.

Flygtningemusset i Skallerup giver et indblik i tiden under 2. Verdenskrig, hvor adskillige tyske flygtninge fandt tilflugtssted her.

Legelandet med integreret bowlingcenter skaber afveksling under ferien, og er meget populært blandt familier. Her kan I lege og spille på tre etager.

Den romanske Skallerup Kirke fra det 12. århundrede er bestemt også værd at se. Især skakbrættet i murværket er i dag stadig en gåde.

I området omkring Skallerup er der i dag stadig meget landbrug, og I kan købe friske råvarer direkte fra producenternes gård.

Selvom ferieområdets rolige atmosfære er yderst behagelig, bør du og din familie ikke glip af bylivet. Hjørring begejstrer med et bredt inddelt kulturelt udbud og tilbyder fremragende betingelser for en hyggelige shoppingtur.

Direkte i Skallerup inviterer det store vandland med vandrutsjebaner, boblebad, soppebassin og meget mere, jer til at tilbringe en afslappende dag her.

Prisgaranti - ferie med hund skallerup klit

Når du vælger at leje en feriebolig hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer den feriebolig du foretrækker, til en pris, der er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores overvågning af konkurrenternes priser, refunderer vi dig hele prisforskellen. Beløbet bliver simpelthen overført til din konto.

Kundeservice - ferie med hund skallerup klit

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige behov vedrørende din søgning efter "ferie med hund skallerup klit", er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.