Del
Vælg mellem 19 sommerhuse
Emne nr.: 123-LN1723

Glæd jer til at koble af i det varme sand og snup en svømmetur i det indbydende vand, når som helst I har lyst. Vælg et feriehus så befinder det hele sig praktisk talt lige uden for døren.

Med et feriehus som udgangspunkt for jeres ferie står I på den bedst mulige måde, når det drejer sig om at opleve Nørlev. Der er hundrede procent frit valg mellem udflugter, oplevelser og ren og skær afslapning i feriehuset.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Glæd jer til en uforglemmelig ferie ved Nordjyllands maleriske kyst, og lad jer imponere af de familievenlige udflugtsmål i den naturskønne ferieregion.

Nær Nørlev finder I Børglum Kloster, som engang var et bispesæde og i dag drives som gods og museum. H.C. Andersen overnattede her blandt andet regelmæssigt og nød en gåtur gennem urtehaven.

Stranden ved Nørlev er ideel til at starte dagen med en gåtur på stranden.

Der finder altid interessante begivenheder sted i Nørlev og hele regionen. Hirtshals Fiske Festival er en af de mest populære begivenheder. Det er derfor værd at kaste et blik på den regionale begivenhedskalender.

For familier, der tilbringer ferien i Nørlev, er det også værd at besøge Skallerup badeland. Her er det ikke kun børnene, der har det sjovt, da det afvekslende vandlandskab suppleres af et stort wellnessområde.

En udflugt fra Nørlev til Ørnereservatet vil helt sikkert glæde hele familien. Her kan ørne betragtes helt tæt på, og falkoneren besvarer alle spørgsmål om de ædle rovfugle.

Prisgaranti - feriehus nørlev strand

Når du har fundet det feriehus, som skal udgøre rammen om familiens ferie, kan du med det samme booke direkte over nettet. Du bliver automatisk dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi lover dig, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det feriehus du foretrækker, til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Beløbet bliver simpelthen overført til din konto.

Kundeservice - feriehus nørlev strand

Hvis du har spørgsmål eller særlige krav i forbindelse med din søgning efter "feriehus nørlev strand", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.