Midt i klitterne
Del
Vælg mellem 211 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Nørlev
Dette flotte sommerhus til 6 personer i Nørlev er renoveret i 2009 og er beliggende kun 400 m fra vandet på en naturgrund med græsplæne. Til huset hører et dejligt stort og afskærmet terrasseareal. Emne nr. 121-10-8152.
De små, hyggelige badebyer ligger her tæt ved hinanden. De er beliggende nord for Lønstrup ved Skallerup og ikke langt fra Hjørring, en af Nordjyllands større byer. Her kan man slappe af og shoppe.

Sommerhus Nørlev - Midt i klitterne

Den vildt tilvoksede grund ligger lige ved klitterne: Jeres sommerhus i Nørlev ligger i nærheden af et stort naturreservat med nogle sjældne arter af orkideer. I det fjerne kan man høre havets brusen – afslappende feriestemning breder sig. I er ankommet til en skøn ferie i Nordvestjylland!

Familien hygger sig allerede i det moderne indrettede sommerhus i Nørlev, og hunden snuser rundt udenfor i de nye omgivelser. I tænker allerede på en afslappende tur i sauna, mens børnene hænger ud foran brændeovnen i stuen. Men ikke ret længe, for udenfor lokker sandkassen og gyngen. Hvis det regner, kan de yngste lege indenfor.

Tag en tur ud i det smukke naturlandskab, og se hvordan vind og vejr ”gnaver” i kysten. En evig naturskueplads.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Nørlev

Vil du også nyde de mange fordele ved et sommerhus Nørlev? Så skal du leje jeres feriehus Nørlev på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Nørlev.

Lej sommerhus Nørlev

Hos os er udlejning af sommerhuse Nørlev nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Nørlev eller den feriebolig Nørlev som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Nørlev

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste når det kommer til sommerhusudlejning Nørlev. (Se gældende regler).

Vi sætter en ære i at give vores kunder den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Lønstrup

  Lønstrup er et roligt område, og et oplagt valg for familier der gerne vil bo i flot natur og samtidig have nem adgang til et stort udbud af aktiviteter og oplevelser.
  Sommerhus til 2 personer i Lønstrup
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.