Del
Vælg mellem 19 sommerhuse
Emne nr.: 123-LN1723

Uanset hvilket sommerhus ved stranden I ender med at finde frem til, kan hele familien glæde sig til nogle dejlige dage med nem adgang til sand og vand.

Når I tager beslutningen om at vælge et sommerhus som udgangspunkt for familiens ferie, kan I glæde jer til en dejlig blanding af ferieoplevelser, udflugter, tid til hinanden og rendyrket afslapning i jeres udvalgte sommerhus.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Oplev ren hygge ved den nordjyske kyst i ferieområdet Nørlev, og lad det fortryllende naturlandskab inspirere jer til en masse udendørsaktiviteter.

Tag dig tid til at bygge et sandslot eller to med børnene under jeres ferie i Nørlev. Det er nemlig et af de minder om en afslappende ferie, som du kan huske i lang tid.

Ture langs kysten er et særligt højdepunkt under jeres ophold i Nørlev, da I her finder vidunderlige fyrtårne som fyret ved Hirtshals, der tilbyder en vidunderlig udsigt.

Den smukke brede strand ved Nørlev egner sig ikke kun til drageflyvning om efteråret.

En udflugt fra Nørlev til Ørnereservatet vil helt sikkert glæde hele familien. Her kan ørne betragtes helt tæt på, og falkoneren besvarer alle spørgsmål om de ædle rovfugle.

Prisgaranti - sommerhus nørlev strand privat udlejning

Alle sommerhuse, som udlejes igennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele prisforskellen. Beløbet overføres helt enkelt til din konto.

Kundeservice - sommerhus nørlev strand privat udlejning

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav vedrørende din søgning efter "sommerhus nørlev strand privat udlejning", er du velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.