Super strand og førsteklasses familiehygge
Del
Vælg mellem 117 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Tornby
Bjælkesommerhus til 6 personer beliggende ugenert, tæt ved vandet på en af de absolut skønneste, kuperede klitgrunde i Tornby, med havudsigt. Badeværelset med sauna, renoveret i 2013. Kun 200 m til vandet. Emne nr. 121-10-6012.
Tornby er et super valg for familier der ønsker sig en super god sandstrand og masser af underholdning til børnene lige uden for døren.

Sommerhus Tornby – Super strand og førsteklasses familiehygge

Tornby er et fredeligt sommerhusområde som er opført i et flot klitlandskab få km syd for Hirtshals. Tornby Strand er en lang og bred sandstrand, der af mange regnes for en af de bedste i Nordjylland.

Der er fine muligheder for gåture, bl.a. i Tornby Klitplantage. Fun Park Hirtshals og Nordsøen Oceanarium ligger tæt ved, og bør absolut opleves.

Fun Park Hirtshals er et dejligt afslappet sted med masser af legesteder, som ungerne vil elske at boltre sig på. Bag snobrød i indianerlejren, kast med lasso, skyd med bue og pil og meget mere. Der er mange dyr i parken, lige fra marsvin og kaniner til kronhjorte og lamaer. Af og til er der rideture på æsler og ponyer. Tip: Ta’ en tur med toget og oplev hjorte der spiser brød af hånden!

Nordsøen Oceanarium i Hirtshals er ikke til at komme uden om. Se de mange fisk og havdyr der lever i Nordsøen, og gå ombord i en fiskekutter. Et besøg her er en sjov og spændende oplevelse for hele familien.

Bunkermuseet Hirtshals er et stort bunkeranlæg som blev opført under 2. Verdenskrig. Der er udgravet mere end 50 bunkere og også hovedparten af de løbegrave, der forbinder dem med hinanden. I kan udforske stedet på egen hånd, eller tage med på en guidet rundvisning.

Tornby Gl. Købmandsgård har til huse i en 200 år gammel gård, og butikkens inventar stammer fra 1860. Her dufter af friskmalet kaffe, saltet fisk, spegepølse m.v., og varerne langes stadig over disken, præcis som i gamle dage.

Fra toppen af Hirtshals Fyr er der en betagende udsigt ud over hele området, og selvfølgelig også ud over havet.

Dejligt område med mange seværdigheder.

Spændende med bunkermuseet og landskabet med de store klitter var vi meget begejstrede over.

Nu kender vi jo områder fra mange tidligere besøg i Tornby og omegn, så vi vidste jo, at det er et af de skønneste steder i Danmark (for os i hvert fald.)

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Tornby

Vil du også nyde fordelene ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Tornby? Så book jeres feriehus Tornby på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udbud af sommerhuse Tornby i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du nemt og hurtigt finde netop det feriehus Tornby, som sikrer jer en afstressende ferie Tornby.

Lej sommerhus Tornby

Hos os er udlejning af sommerhuse Tornby nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Tornby eller den feriebolig Tornby som matcher dine ønsker.

Du får den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Tornby

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Tornby. (Se vilkår).

Hos os skal kunden til hver en tid have service helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Lønstrup

  Lønstrup er et roligt område, og et oplagt valg for familier der gerne vil bo i flot natur og samtidig have nem adgang til et stort udbud af aktiviteter og oplevelser.
  Sommerhus til 2 personer i Lønstrup
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.