Del
Vælg mellem 1 sommerhuse
Emne nr.: 123-LN1500

Ved vestlige kyster byder et feriehus ved stranden på en unik udsigt om aftenen, når solen synker ned i vandet. Glæd jer til nogle uforglemmelige dage tæt ved sand og vand.

Tornby er et skønt sted at holde ferie. Her får familien tid til at koble af sammen, og I kan vælge netop de oplevelser og udflugter, I har lyst til.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Tornby er en idyllisk by, hvor en afslappet atmosfære sikrer, at I føler jer godt tilpas fra starten.

Den 15 km lange klint, Lønstrup Klint ved byen af samme navn, er et meget smukt område til omfattende gåture.

Regionalmuseet i Hirtshals præsenterer mange interessante udstillingsgenstande fra byens historien og det omkringliggende område, som Tornby er en del af.

Der ligger et håndværkermuseum i landsbyen Bindslev, som udstiller optil 30 forskellige håndværker erhverv, som engang havde stor betydning for det regionale erhvervsliv.

Den smukke og interessante herregård Odden i Hjørring er værd at se, og inviterer jer til at udforske det smukke anlæg, som er unikt i denne del af landet, i fred og ro.

Ved Lønstrup, syd for Tornby, strækker landskabet Rubjerg Knude sig i 90 meters højde og er ørkenagtigt.

I Bindslev, ikke langt fra Tornby, kan du og din familie se et rovfugleshow i den lokale ørneverden. Her kan I blive fortryllet af de smukke dyrs magi.

Prisgaranti - feriehuse tornby strand

Uanset hvilket feriehus du bestemmer dig for, er du selvfølgelig dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er nogen af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det feriehus, du foretrækker til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af priskontrol, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Beløbet bliver simpelthen indsat på din konto.

Kundeservice - feriehuse tornby strand

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "feriehuse tornby strand", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.