Del
Vælg mellem 1 sommerhuse
Emne nr.: 123-LN1500

Et sommerhus er det oplagte udgangspunkt, når du ønsker at opleve Tornby. Her kan I koble af og være jer selv og tage på udflugter til seværdigheder og attraktioner, når I har lyst.

Når I booker et sommerhus ved stranden, vil der ikke blot være let adgang til at nyde livet på et håndklæde i det varme sand. I får også nem mulighed for at gå en tur ved vandet om aftenen og nyde den flotte udsigt.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Hvis I leder efter en by, hvor der er meget at give sig til, men I samtidig kan slappe af, er Tornby i Nordjylland det perfekt sted.

I landsbyen Bindslev kan du og din familie bestige en meget speciel fisketrappe, der imponere med sin idylliske beliggenhed.

Uggerby Å i nærheden af Tornby, er et skønt område til omfattende kanoture, hvor du og din familie kan nyde regionens vilde landskab.

Vandlandet Skallerup Seaside Resort i Lønstrup, er et anbefalelsesværdigt udflugtsmål - specielt i dårligt vejr.

Trappen ovenfor havnen i Hirtshals, der forbinder midtbyen med havnen, er designet af kunstnerne Dorte Dahlin og Mogens Møller, og tilbyder en vidunderlig udsigt.

Den 15 km lange klint, Lønstrup Klint ved byen af samme navn, er et meget smukt område til omfattende gåture.

Prisgaranti - sommerhus udlejning tornby strand

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for, er du selvfølgelig dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores overvågning af priskontrol, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - sommerhus udlejning tornby strand

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle krav vedrørende din søgning efter "sommerhus udlejning tornby strand", så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.