Mellem hav og skov
Del
Vælg mellem 286 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Tversted
Bjælkehus til 6 personer i Tversted med en god beliggenhed på en dejlig lukket grund, for enden af vejen. Indretning i klassisk sommerhusstil på et boligareal på 87 m². Der er 800 m til vandet. Emne nr. 400-055799.
Det populære ferieområde Tversted ca. 15 km øst for havnebyen Hirtshals består af en gammel bykerne, hvor åen Tryna bugter sig, og et stort sommerhusområde lige ved stranden.

Sommerhus Tversted – Mellem hav og skov

Den fine, hvide sandstrand ved Tversted er så stor, at man må køre med bil på den. Der er også en strækning som kun er for badegæster.

I Tversted ligger et udendørs badeland, cykeludlejning, rideskole, tennisplads og mange muligheder for lystfiskere: Ved havet, ved en stor fiskesø og ved Uggerby Å. Øst for byen ligger en stor skov med et smukt, lille søområde, som er ideelt til vandreture. I det hele taget er Tversted omgivet af skønne skoveområder.

Kun 8 km fra Tversted ligger ørnereservatet Eagleworld: Oplev himmelrummets konger og se det spektakulære rovfugleshow. Børnene bliver begejstrede!

Og for golf entusiaster ligger der 2 golfbaner ikke langt herfra – i Hirtshals (13 km) og i Bunken ved Nordjyllands østkyst (18 km). Her, næsten på spidsen af Nordjylland, er man ikke langt fra hvor Kattegat og Nordsøen mødes.

I Tversted ligger også en godt udvalg af butikker, især kunsthåndværkere. Udvalget er dog større i Hirtshals, havnebyen med et stort udbud af fritidsaktiviteter, som f.eks. Nordsø Oceanarium, flere museer, sportscenter, lystbådehavn og færgehavn. En tur til spidsen af Danmark (ca. 34 km), til det maleriske Skagen, et ligeså spændende som havnebyen Frederikshavn (ca. 30 km).

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Tversted

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved et sommerhus Tversted? Så bestil familiens feriehus Tversted på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udvalg af sommerhuse Tversted i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor nemt og hurtigt finde netop det feriehus Tversted, der sikrer jer en afstressende ferie Tversted.

Lej sommerhus Tversted

Hos os er udlejning af sommerhuse Tversted nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Tversted eller den feriebolig Tversted som matcher dine ønsker.

Her får du den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Tversted

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste når det drejer sig om sommerhusudlejning Tversted. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Tversted

 • Poolhus Tversted by

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus Tversted by. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Emne nr. 102-TV1395
 • Poolhus Tversted overnatning

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et poolhus Tversted overnatning. Du kan så let som ingenting finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 102-TV1179
 • Poolhus Tversted Jylland

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus Tversted Jylland. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Emne nr. 090-30062

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.