Del
Vælg mellem 13 sommerhuse
Emne nr.: 102-TV1364

Tilføj lidt ekstra glamour til ferien og lej et poolhus. Her kan I slappe af og hygge jer uden støj og vandsprøjt fra andre badegæster.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Landskabet rundt om Tversted er præget af vindblæste skove, store klitområder og tætte lyngmarker.

En cykeltur langs stranden er en særlig oplevelse. Tag ruten fra stranden til Skiveren gennem Klitplantagen forbi søerne og tilbage til Tversted.

Tversted Å snor sig gennem byen og ender ved stranden. Tæt på stranden finder I mange gode steder at lege og hygge jer. Byg små dæmninger og skibe af avispapir og se, hvem der kommer først ned af åen.

På hovedgaden i Tversted ligger en fiskebutik med et stort udvalg af friske fisk og lækre salater. Åbningstiderne følger sæsonen.

Når det bliver mørkt og klart i Nordjylland, kommer en fantastisk stjernehimmel til syne. Den lave lysforurening får de mange stjerner til at lyse ekstra klart.

Prisgaranti - poolhuse tversted

Når du har fundet det poolhus, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det poolhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - poolhuse tversted

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "poolhuse tversted", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.