I Slettestrand er den kystnære natur i fokus
Del
Vælg mellem 88 sommerhuse Destinationer under Slettestrand
Sommerhus til 6 personer i Slettestrand
Hyggeligt, pænt møbleret sommerhus til 6 personer ved Slettestrand, beliggende på en skøn naturgrund blot 300 m fra havet. Gode fiskemuligheder i nærheden, ved Kollerup Sø. Emne nr. 121-16-0051.
Stille strandliv eller aktiv ferie med kick? I Slettestrand kan man gøre begge dele. Fra den fine sandstrand er der ikke langt til spændende omkringliggende områder med nogle af landets bedste mountainbike ruter.

Sommerhus Slettestrand - Her er den kystnære natur i fokus

Slettestrand er en tidligere fiskerby ved Jammerbugten, beliggende tæt på Svinkløv Klitplantage med en af de bedste mountainbike ruter i Danmark – 20 km lang!

Hvor det tidligere var fiskerne der trak deres både op på stranden, er det i dag turisterne der hygger sig i vandkanten. Her findes et af de smukkeste kystlandskaber i landet med en varieret natur og en bred, fin sandstrand, der har fået tildelt det Blå Flag. Stranden er omgivet af klitter og biler er ikke tilladt.

Slettestrand har et feriecenter, der tilbyder alle former for aktiviteter.

Derudover er der ”Lien Galleri”, som er en godbid for kunstelskere og ”Restaurant Slettestrand”, med en fantastisk udsigt.

Et vellykket lokalprojekt er ”Han Herred Havbåde” – en forening til restaurering af gamle, egnstypiske havbåde, der til sammen repræsenterer 1900-tallets bådbygning til brug på de nordvestjyske kystlandingspladser.

Det anbefales at udforske det specielle, naturskønne bagland som Slettestrand gemmer.

Her får du overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Slettestrand

Vil du være 110 % sikker på at finde dit foretrukne sommerhus Slettestrand til den garanteret billigste pris? Så skal du booke jeres feriehus Slettestrand på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Slettestrand.

Lej sommerhus Slettestrand

Hos os er udlejning af sommerhuse Slettestrand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Slettestrand eller den feriebolig Slettestrand som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Slettestrand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Slettestrand. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
    Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.