Unikt kystlandskab
Del
Vælg mellem 196 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Svinkløv
Klassisk sommerhus til 6 personer i Svinkløv på en stor ugeneret naturgrund. Boligarealet er på 75 m². Huset ligger 3 km fra havet. Emne nr. 2035-328.
60 m høje klinter, lange hvide sandstrande, store skovområder – Naturen ved Jammerbugten har sat sit præg.

Sommerhus Svinkløv – Unikt kystlandskab

Et sommerhus i Svinkløv er omgivet af et fantastisk landskab, som sikrer en skøn natur, hvile og afslapning.

Klitbeplantningen i Svinkløv med det rige dyre- og planteliv, var i stenalderen oprindeligt en stor ø i havet. Moræneområdet fra Svinkløv, over Fjerritslev mod øst til Tranum var omgivet af vand på alle sider. Dengang var havet 5-6 m højere end det er i dag.

Svinkløv Badehotel er et de få intakte levn fra det mondæne ferieliv, der startede i 1900. Hotellet blev opført i 1925, var tegnet af den kongelige bygningsinspektør Ejnar Packness og er et af Danmarks største træhuse.

Den afsides beliggenhed er fremragende, mindre en 200 m til stranden, i et beskyttet klitområde. Hotellet forbinder succesfuldt en linje mellem det originale til det mondæne. Køkkenet anses for at være fremragende og har en velkendt eksklusiv atmosfære.

500 m øst for Svinkløv Strandhotel går en sti op til kildens St. Oluf. Flere steder følger stien en lille bæk, men selve kilden er i dag gemt i buskene. Kilden blev dedikeret til den norske skytshelgen Olav og blev indtil 1890 benyttet som en helbredende kilde.

I skoven omkring Svinkløv findes flere afmærkede vandre- og fitness stier. Her kan i læ for vinden, i fred og ro nyde naturen, enten til fods, som løber, med cykel eller på hest.

Mod vest ligger Røgegaard Naturreservat med et tilhørende museum og jagtforretning. I reservatets enorme område findes en stor bestand af rådyr, dådyr, sikahjorte, muflon og vildsvin.

Mod syd ligger Vejlerne, et af Nordeuropas største fuglereservater. Fra tårne kan iagttage et rigt fugleliv, som storke, hejrer, flokke af ænder og gæs samt mange andre fugle. Et center med moderne audiovisuel teknik beskriver det rige fugleliv.

Ønsker man noget andet end naturen kan man tage en til Fjerritslev, her findes et stort udvalg af butikker, restauranter og cafeer, samt et bryggerimuseum, cykeludlejning og et bowlingcenter. I sportscentret findes der, udover en svømmehal, også mange andre sportstilbud. Lidt længere derfra ligger en rideskole, og i udkanten af byen ligger Jammerbugtens Golfklub med en 18-hullers naturgolfbane.

Helt speciel er den såkaldte planetsti. Turen starter på kirkepladsen, hvor man finder en markant solskulptur. Denne danner udgangspunkt for planetstien mod Kollerup Strand. Ved at følge de enkelte planter langs stien får mat et glimrende indtryk af størrelsesforhold og afstande i solsystemet

Stort udbud af sommerhuse til leje Svinkløv

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Svinkløv til den billigst mulige pris? Så skal du leje familiens feriehus Svinkløv på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udbud af sommerhuse Svinkløv i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig det feriehus Svinkløv, som sikrer jer en afstressende ferie Svinkløv.

Lej sommerhus Svinkløv

Hos os er udlejning af sommerhuse Svinkløv nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Svinkløv eller den feriebolig Svinkløv som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Svinkløv

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Svinkløv. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Slettestrand

  Stille strandliv eller aktiv ferie med kick? I Slettestrand kan man gøre begge dele. Fra den fine sandstrand er der ikke langt til spændende omkringliggende områder med nogle af landets bedste mountainbike ruter.
  Sommerhus til 6 personer i Slettestrand
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.