Med fiskerne på tur
Del
Vælg mellem 97 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Torup Strand
På en usædvanligt flot naturgrund i de smukkeste omgivelser ved Torup Strand, ligger dette meget velholdte feriehus til 6 personer. Hyggelig stue med brændeovn. Boligarealet er på 81 m² og huset er bygget i 2001. Emne nr. 088-558.
Det lille, hyggelige fiskerleje Thorup Strand er beliggende på halvøen Thy i Jammerbugten og er på grund af sine smukke og lange sandstrande et attraktivt sommerhusområde.

Sommerhus Thorup Strand – Med fiskerne på tur

Fra Thorup Strand kan man cykle til Bulbjerg gennem naturbeskyttede områder. Herfra har man vidunderlig udsigt. Virkeligt et område for naturelskere.

Fiskerne trækker deres både op på land om aftenen. 15-20 kuttere er fortøjet ved Thorup Strand, hvor omkring 40 personer endnu er aktive med kystfiskeri. En ægte maritim atmosfære. Ved Thorup Strand ligger Danmarks eneste aktive kystlandingsplads! I nærheden findes også en ny redningsstation, som dækker området mellem Hanstholm og Hirtshals.

Et lille museum fortæller om livet og naturen ved kysten. Lidt udenfor byen findes en rideskole og en skøn dyrepark med vilde dyr. I Klim Strand kan man slappe af i et wellness center. Inde i landet ligger Fjerritslev (13 km), en større by med indkøbsmuligheder, sportscenter med svømmehal, rideskole, golfbane og cykeludlejning.

Ca. 15 km vest for Thorup ligger Bulbjerg, direkte ved kysten. Danmarks eneste fuglefjeld. Der kan man også se bunkers fra 2. verdenskrig. På sydkysten af halvøen Thy, ligger det store fuglereservat Vejlerne. Man må ikke gå i reservatet, men man kan observere fuglene i de mange tårne der står rundt omkring.

Thorup Strand er omgivet af en storslået natur med skov, hede og klitter. Her kan man købe friske fisk direkte fra bådene, når de om aftenen bliver trukket op på stranden. Her ligger også veludstyrede sommerhuse, som har alt hvad man behøver for en skøn ferie. Sommerhusene ligger spredt med masser af plads rundt omkring, således at man hverken kan høre mennesker eller trafikstøj, højst bølgernes brusen.

Fra de fleste sommerhuse har man en vidunderlig udsigt over den store ubeboede hede.

Et besøg værd er Thorup Klitplantage: Smukke vandreture går til en anlagt naturlegeplads, hvor børnene rigtig kan boltre sig. Her kan man også overnatte gratis i de tilhørende shelters. En helt speciel naturoplevelse!

Som turist i Jammerbugten befinder man sig i første række til Vesterhavet. Her findes ikke kun de smukkeste badestrande men også en enestående natur, især i Thorup Strand.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Thorup Strand

Vil du også nyde fordelene ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Thorup Strand? Så bestil jeres feriehus Thorup Strand på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Thorup Strand.

Lej sommerhus Thorup Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Thorup Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Thorup Strand eller den feriebolig Thorup Strand som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Thorup Strand

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks garanteret billigste når det handler om sommerhusudlejning Thorup Strand. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Slettestrand

  Stille strandliv eller aktiv ferie med kick? I Slettestrand kan man gøre begge dele. Fra den fine sandstrand er der ikke langt til spændende omkringliggende områder med nogle af landets bedste mountainbike ruter.
  Sommerhus til 6 personer i Slettestrand
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.