Her finder man fred og ro
Del
Vælg mellem 100 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Klim Strand
Stort feriehus til 6 personer ved Klim Strand, som er kendt for sin uberørte natur. Den kan også ses fra huset, som ligger 2 km fra havet. Rummeligt badeværelse med spa. Emne nr. 160-C7215.
I naturskønne og fredelige omgivelser ved Jammerbugten ligger ferieområdet Klim Strand, med endeløse strande omgivet af klitter – også gode betingelser for windsurfing.

Sommerhus Klim Strand – Her finder man fred og ro

Skovområdet Klim Klitplantage støder op til området, samt Klim Bjerg med en tilhørende restaurant. Et godt sted for vandre- og cykelture. I nærheden ligger et galleri af den berømte kunstner Ruth Berg.

Besøg også vandlandet ved Klim Strand Camping. Her kan man også blive forkælet i det nye wellness område, med bl.a. sauna, dampbad, koldtvandsbad, ølbad og meget mere, som er indrettet i et renoveret 150 år gammel bindingsværkshus.

Fra naturen og ind i byen? 10 km fra Klim Strand ligger Fjerritslev. Her findes et stort udvalg af butikker, restauranter og cafeer, samt et bryggerimuseum, cykeludlejning og et bowlingcenter. I sportscentret findes der, udover en svømmehal, også mange andre sportstilbud. Lidt længere derfra ligger en rideskole, og i udkanten af byen ligger Jammerbugtens Golfklub med en 18-hullers naturgolfbane.

Helt speciel er den såkaldte planetsti. Turen starter på kirkepladsen, hvor man finder en markant solskulptur. Denne danner udgangspunkt for planetstien mod Kollerup Strand. Ved at følge de enkelte planter langs stien får mat et glimrende indtryk af størrelsesforhold og afstande i solsystemet.

Ved Limfjordens kyst ligger det store fuglereservat Vejlerne. Man må ikke gå i fuglereservatet, men man kan observere fuglende i det mange tårne der står rundt omkring.

Som turist ved Jammerbugten befinder mand sig i Danmarks skønneste natur. Her er det ikke kun de skønne strande og Limfjordens vande, men også de naturskønne omgivelser der er ideelle til mange aktiviteter.

Landskabet ved Klim Strand er kendt for sin uberørthed. Den rige flora og fauna venter på at blive opdaget, om det til fods, på cykel eller med bil. Om man ønsker at fiske ved én af de mange strande eller man ønsker at slappe af, så er dette fantastiske område det helt rigtige sted.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Klim Strand

Vil du også gerne nyde fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Klim Strand? Så lej jeres feriehus Klim Strand på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udbud af sommerhuse Klim Strand for enhver smag, og netop derfor kan du uden videre finde netop det feriehus Klim Strand, der skal danne rammen om jeres ferie Klim Strand.

Lej sommerhus Klim Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Klim Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Klim Strand eller den feriebolig Klim Strand som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Klim Strand

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Klim Strand. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

.

Andre artikler

 1. Sommerhus Slettestrand

  Stille strandliv eller aktiv ferie med kick? I Slettestrand kan man gøre begge dele. Fra den fine sandstrand er der ikke langt til spændende omkringliggende områder med nogle af landets bedste mountainbike ruter.
  Sommerhus til 6 personer i Slettestrand
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.