En stille familieferie
Del
Vælg mellem 38 sommerhuse
Dejligt sommerhus til 8 personer i Tranum Strand.
Smukt beliggende tæt på Fosdal Plantage i Tranum Strand, ligger dette dejlige sommerhus til 8 personer fra 2010 på 101 m². Huset er opført på en naturgrund med flere anlagte terrasser og indbyder til hygge og samvær. Emne nr. 121-15-1060.
Den lille badeby Tranum Strand i Nordvestjylland består næsten udelukkende af sommerhuse og et hotel. Udover det lille isbådsmuseum er der i Tranum Strand intet, der kan distrahere en fra området beroligende natur.

Sommerhus Tranum Strand – En stille familieferie

Tranum Strand er en del af den gamle by Tranum, der ligger omkring 5 km inde i landet og som har gode indkøbsmuligheder. I Tranum Strand ligger også et feriecenter med et stort udvalg af fritidsaktiviteter for unge og gamle.

Stranden ved Tranum Strand er bred og lang, og er afskærmet af tilvoksede klitter. Pga. den gode vandkvalitet og servicefaciliteter er stedet blevet tildelt det Blå Flag. Her er også gode betingelser for vindsurfere.

Et større udvalg af butikker, restauranter, kulturelle og rekreative faciliteter finder man i Brovst (11 km). Her tilbydes regelmæssigt udstillinger og koncerter, især om lørdagen er der mange kulturelle tilbud. Der er heller ikke langt til Fjerritslev. Her findes også et stort udvalg af butikker, restauranter og cafeer, samt et bryggerimuseum, cykeludlejning og et bowlingcenter. I sportscentret findes der, udover en svømmehal, også mange andre sportstilbud. Lidt længere derfra ligger en rideskole, og i udkanten af byen ligger Jammerbugtens Golfklub med en 18-hullers naturgolfbane.

Helt speciel er den såkaldte planetsti. Turen starter på kirkepladsen, hvor man finder en markant solskulptur. Denne danner udgangspunkt for planetstien mod Kollerup Strand. Ved at følge de enkelte planter langs stien får mat et glimrende indtryk af størrelsesforhold og afstande i solsystemet.

Få overblik over udvalget af sommerhuse til leje Tranum Strand

Vil du og familien have det bedste sommerhus Tranum Strand til den garanteret billigste pris? Så bestil familiens feriehus Tranum Strand på Sommerhus-siden. Her kan du i løbet af et øjeblik finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Tranum Strand.

Lej sommerhus Tranum Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Tranum Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Tranum Strand eller den feriebolig Tranum Strand som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Tranum Strand

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets garanteret billigste når vi taler om sommerhusudlejning Tranum Strand. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Slettestrand

  Stille strandliv eller aktiv ferie med kick? I Slettestrand kan man gøre begge dele. Fra den fine sandstrand er der ikke langt til spændende omkringliggende områder med nogle af landets bedste mountainbike ruter.
  Sommerhus til 6 personer i Slettestrand
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.