Naturelskernes og lystfiskernes paradis
Del
Vælg mellem 22 sommerhuse
Skønt sommerhus til 10 personer i Grønne Strand.
Skønt sommerhus til 10 personer på 104 m² beliggende i Grønne Strand tæt på det hele. Her finder man både Vesterhavets salte bølger, Limfjordens blide vande og hyggelige købstæder. Emne nr. 160-C7012.
Grønne Strand er et stille sommerhusområde i superskøn natur nogle kilometer nord for Fjerritslev. Et oplagt valg for familier med naturoplevelser og muligheder for lystfiskeri øverst på ønskesedlen.

Sommerhus Grønne Strand – Naturelskernes og lystfiskernes paradis

Anne Kirstine Andersen, som havde lejet et sommerhus med swimmingpool, er ikke i tvivl om kvaliteterne ved Grønne Strand: ” Danmarks smukkeste natur lige ved døren og fælles pool til ungerne!!”

Plantagerne ved Slettestrand og Svinkløv er lige sagen når det er en vandretur i flot natur der står på programmet. Hvis I er tidligt nok ude kan I være så heldige at se både kronvildt og også de noget mindre rådyr. Ellers må I ”nøjes” med det flotte landskab.

Sommerhusene ligger lidt inde i landet, så I skal regne med at skulle gå lidt for at komme ned til stranden, som er bilfri. Stranden er rigtig fin, og indbyder til solbadning og selvfølgelig også til at bade, soppe, bygge sandslotte og alle de andre ting der hører til på en dejlig familietur til vandet.

For lystfiskere åbner et ophold ved Grønne Strand mange muligheder. Kystfiskeriet er i topklasse, og der er et stort udvalg af fiskesøer. Er der garvede lystfiskere i familien er der ikke langt til Hanstholm, hvorfra kuttere sejler ud til Det Gule Rev.

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Grønne Strand

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Grønne Strand til den garanteret laveste pris? Så skal du leje familiens feriehus Grønne Strand på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Grønne Strand.

Lej sommerhus Grønne Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Grønne Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Grønne Strand eller den feriebolig Grønne Strand som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Grønne Strand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Grønne Strand. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Slettestrand

  Stille strandliv eller aktiv ferie med kick? I Slettestrand kan man gøre begge dele. Fra den fine sandstrand er der ikke langt til spændende omkringliggende områder med nogle af landets bedste mountainbike ruter.
  Sommerhus til 6 personer i Slettestrand
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.