Nordsøen – ren natur
Del
Vælg mellem 107 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Kollerup
Hyggeligt sommerhus til 4 personer i Kollerup, i området mellem Limfjorden og Vesterhavet. Den storslående og vilde natur er lige i nærheden. Også for lystfiskeren, fuglekenderen og svampejægeren er der rige muligheder for fri udfoldelse. Emne nr. 130-B70741.
Tilbring en afslappende ferie i Kollerup, kun få kilometer udenfor Fjerritslev ved Jammerbugtens skønne strande.

Sommerhus Kollerup – Nordsøen – ren natur

Mange sommerhuse ligger spredt rundt i det naturskønne landskab, i rolige omgivelser og tæt ved byen, hvilket gør Kollerup til et attraktivt sommerhusområde.

Stranden ved Kollerup omkranses af tre skoveområder: Klim Klitplantage, Svinkløv Klitplantage og Kollerup Plantage. Fjerritslevs største skov er Kollerup Plantage, som blev anlagt i perioden 1897-1909. Skoven på morænejorden i øst er meget frugtbar, mens skoven mod nordvest har mere næringsfattigt jord og derfor giver skoven her en helt anden karakter.

Her findes store sletter med fyrskov og enebær, som skifter med åbne marker. Fra udsigtspunktet ”Toppen” har man en god udsigt over landskabet og til Bulbjerg mod vest og Svinkløv mod nordvest. I skovene ved Kollerup findes et utal af afmærkede vandre- og naturstier.

Ønsker man noget andet end naturen kan man tage en til Fjerritslev, her findes et stort udvalg af butikker, restauranter og cafeer, samt et bryggerimuseum, cykeludlejning og et bowlingcenter. I sportscentret findes der, udover en svømmehal, også mange andre sportstilbud. Lidt længere derfra ligger en rideskole, og i udkanten af byen ligger Jammerbugtens Golfklub med en 18-hullers naturgolfbane.

Helt speciel er den såkaldte planetsti. Turen starter på kirkepladsen, hvor man finder en markant solskulptur. Denne danner udgangspunkt for planetstien mod Kollerup Strand. Ved at følge de enkelte planter langs stien får mat et glimrende indtryk af størrelsesforhold og afstande i solsystemet.

Ved Limfjordens kyst ligger det store fuglereservat Vejlerne. Man må ikke gå i fuglereservatet, men man kan observere fuglene i de mange tårne der står rundt omkring. Omkring 10 km væk i Vester Torup ligger en vildtdyrepark.

Som turist ved Jammerbugten befinder mand sig i Danmarks skønneste natur. Her er det ikke kun de skønne strande og Limfjordens vande, men også de naturskønne omgivelser der er ideelle til mange aktiviteter. Prøv en kanotur på Ryå, som er den største flod i Vendsyssel.

En kanotur er skøn, her kan man selv bestemme tempoet. Om man er naturelsker eller mere historisk interesseret, eller måske hellere vil på shoppingtur, så er det hele samlet her ved Jammerbugten. Specielt til de yngste, ligger Fårup Sommerland kun 30 minutters kørsel fra Kollerup.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Kollerup

Vil du og familien have det bedste sommerhus Kollerup til den garanteret billigste pris? Så skal du booke familiens feriehus Kollerup på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udbud af sommerhuse Kollerup i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du på kort tid finde præcis det feriehus Kollerup, der sikrer jer en hyggelig ferie Kollerup.

Lej sommerhus Kollerup

Hos os er udlejning af sommerhuse Kollerup nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Kollerup eller den feriebolig Kollerup som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Kollerup

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Kollerup. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Slettestrand

  Stille strandliv eller aktiv ferie med kick? I Slettestrand kan man gøre begge dele. Fra den fine sandstrand er der ikke langt til spændende omkringliggende områder med nogle af landets bedste mountainbike ruter.
  Sommerhus til 6 personer i Slettestrand
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.