Livlig by og fin strand
Del
Vælg mellem 30 sommerhuse Destinationer under Frederikshavn
Sommerhus til 4 personer ved Frederikshavn
På selve yderste klit ligger dette totalt renoverede feriehus til 5 personer ved Frederikshavn, kun 25 m fra stranden. Huset er pænt møbleret i skandinavisk design. Fra den fine balkon har man den mest fantasiske udsigt over havet helt til Skagen. Emne nr. 130-A20875.
Med mere end 23.000 indbyggere er Frederikshavn en af de større byer i Nordjylland, med mange kulturelle tilbud og en skøn natur. Mange af strandene har fået kvalitetsmærket ”Blå Flag”.

Sommerhus Frederikshavn – Livlig by og fin strand

Frederikshavn kombinerer det bedste af dansk sommer med daseferie i palmernes skygge. Et af den hyggelige handelsbys helt store trækplastre er nemlig den berømte og børnevenlige palmestrand med Blåt Flag og lavt vand. Klitter, solgryder, beachvolley, udlejning af liggestole og grill fuldender rammen om en perfekt daseferie på stranden.

Ud over andre gode strande som Nordstrand og Bratten byder Frederikshavn om sommeren også på events, festivaler, koncerter og udstillinger. Oplev for eksempel Havnefesten, Blomsterfestivalen, Rockparty ved Knivholt og byfesten Tordenskjoldsdagene. Og det er altid værd at tage en gåtur i den hyggelige, gamle bydel Fiskerklyngen.

Minigolf, windsurfing, lystfiskeri, golf, squash og tennis er blandt de mange tilbud om aktiv ferie, der venter i Frederikshavn.

På gråvejrsdage kan man slå sig i løs i et badelandet Eventyrbadet eller besøge Bangsbo-området med en statelig herregård, et fort med bunkermuseum og Niels Juels Kanoner samt naturlegeplads, botanisk have og dyrehave.

En helt særlig oplevelse på ferien er en tur til øgruppen Hirsholmene seks kilometer nordøst for byen. Den lokale postbåd sørger for transporten. Oplagt er det også at tage en tur til toppen af Danmark med Grenen og Skagen (se sommerhuse i Skagen) samt Nordeuropas største saltsvandsakvarium, Nordsøen Oceanarium, for blot at nævne nogle af Nordjyllands mange attraktioner.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Frederikshavn

Vil du også nyde alle fordelene ved et sommerhus Frederikshavn? Så bestil jeres feriehus Frederikshavn på Sommerhus-siden. Her kan du uden videre finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Frederikshavn.

Lej sommerhus Frederikshavn

Hos os er udlejning af sommerhuse Frederikshavn nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Frederikshavn eller den feriebolig Frederikshavn som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Frederikshavn

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Frederikshavn. (Se vilkår).

Hos os skal kunden til hver en tid have service på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
    Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.