Familievenlig østkyst med afvekslende landskab
Del
Den maleriske by Sæby har meget at byde på, hvad ferie angår. Sommerhusene er beliggende tæt på den skønne strand, og rundt om går en brostensbelagt sti. Syd for stranden ligger en fiskeri- og lystbådehavn.

Sommerhus Sæby – Strandferie og skønne udflugter

Nyd en afvekslende ferie ved den nordjyske østkyst i et sommerhus i Sæby. Byen ligger kun 13 km syd for Frederikshavn og har næsten lige så mange fritidsaktiviteter at byde på som den store havneby.

Opdag det maleriske Sæby i centrum af byen, hvor Sæby Å går igennem. Sommerhusene er beliggende tæt på den skønne strand, og rundt om går en brostensbelagt sti og en sti til handicappede. Syd for stranden ligger en fiskeri- og lystbådehavn. Her findes også en hyggelig fiskerestaurant.

I Sæby er der mange forretninger, restauranter og cafeer og af fritidsaktiviteter er der en svømmehal, wellness center, sportscenter, cykeludlejning, museer og en stor æbleplantage. Ved stranden ligger Sæbys spændende golfbane.

Et besøg værd er havnebyen Frederikshavn. Især er Bangso Herregård spændende, med en botanisk have, dyrepark, urtehave og naturlegeplads. I den nordlige del af byen, tæt ved den kunstigt anlagte palmestrand, ligger et legehus for store og små børn samt en stor havn, hvor færgen til Norge og Sverige sejler fra. Herfra sejler også en mindre færge til den lille ø Læsø, som er et godt sted for en dagstur.

Rundt om Sæby udfolder der sig et afvekslende naturlandskab, med Sæbygård Skov i nord, Tingbakke og Knæver Hede i syd.

Et tur til den populære og mondæne badeby Skagen, byder også på mange attraktioner: Den store lystbådehavn med den maleriske fiskehal, et fyrtårn, et naturcenter, et vandland, et wellnesscenter og mange skønne museer samt det specielle lys og omgivelserne, som mange kunstnere er blevet inspireret af.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Sæby

Vil du være helt sikker på at finde det bedste sommerhus Sæby til den billigst mulige pris? Så skal du booke familiens feriehus Sæby på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udbud af sommerhuse Sæby for enhver pengepung, og du kan derfor hurtigt og enkelt finde præcis det feriehus Sæby, der sikrer jer en fredelig og rolig ferie Sæby.

Lej sommerhus Sæby

Hos os er udlejning af sommerhuse Sæby nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sæby eller den feriebolig Sæby som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Sæby

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning Sæby. (Se reglerne).

Du fortjener den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Sæby

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Frederikshavn

  Med mere end 23.000 indbyggere er Frederikshavn en af de større byer i Nordjylland, med mange kulturelle tilbud og en skøn natur. Mange af strandene har fået kvalitetsmærket ”Blå Flag”.
  Sommerhus til 4 personer ved Frederikshavn
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.