Hyggelig fiskerlandsby med atmosfære
Del
Vælg mellem 191 sommerhuse
Sommerhus til 5 personer i Strandby
Dette skønne feriehus til 5 personer ligger direkte på klitten ved Strandby og har den flotteste udsigt over vandet. Fra grunden er der direkte adgang til den dejlige, hvide sandstrand, kun 40 m væk. Emne nr. 130-A20791.
Det nordlige Østjylland er meget varieret og hører til et af de smukkeste områder i Danmark. Langs hele kysten er der skønne sandstrande, som er et paradis for både store og små.

Sommerhus Strandby – Hyggelig fiskerlandsby med atmosfære

Landskabet her er meget afvekslende med kilometerlange strande, åbne marker, bakker, søer, vandløb, hede, grønne bøgeskove, idylliske byer og landsbyer.

Langs hele kysten er der skønne sandstrande, som er et paradis for både store og små. Børn kan bygge sandslotte og i det mest lave og rolige vand, kan de lege.

Ikke langt fra den charmerende og livlige fiskerby Strandby ligger jeres rummelige sommerhus. Det er lyst og smagsfuldt indrettet. I den hyggelige stue kan man sidde og holde øje med børnene der leger i swimmingpoolen. Huset har 2 badeværelser, hvoraf det ene er udstyret med et spabad. Pga. husets store størrelse er der god plads til hele familien eller venner.

Udflugtsmål:
Skagen og turistattraktionerne Råbjerg Mile, Ørnereservatet samt Nordsø Oceanarium i Hirtshals er beliggende ikke langt herfra i bil. For golfspillere findes der en smukt anlagt golfbane i nærheden.
Kun få km fra Strandby ligger havnebyen Frederikshavn med den danske flådebase, hyggeligt centrum og den store færgeterminal.

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Strandby

Vil du også nyde alle fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Strandby? Så bestil familiens feriehus Strandby på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af sommerhuse Strandby i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det feriehus Strandby, der sikrer jer en afstressende ferie Strandby.

Lej sommerhus Strandby

Hos os er udlejning af sommerhuse Strandby nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Strandby eller den feriebolig Strandby som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Strandby

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Strandby. (Se vilkår).

Hos os skal kunden altid have service på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Frederikshavn

  Med mere end 23.000 indbyggere er Frederikshavn en af de større byer i Nordjylland, med mange kulturelle tilbud og en skøn natur. Mange af strandene har fået kvalitetsmærket ”Blå Flag”.
  Sommerhus til 4 personer ved Frederikshavn
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.