Børnevenlig sandstrand
Del
Vælg mellem 281 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Jerup
Indbydende feriehus til 6 personer nær Jerup, 600 m fra havet og ikke langt til de dejlige byer Frederikshavn og Skagen. Emne nr. 130-A20669.
Jerup er en hyggelig landsby omkring 12 km nordvest for Frederikshavn i Nordjylland. Byen er beliggende direkte til Kattegat og er omgivet af et malerisk hedelandskab. Jerup er et godt udgangspunkt til alle Nordjyllands attraktioner.

Sommerhus Jerup – Ideelt til de yngste

Sommerhusområdet Jerup er beliggende i nærheden af en af de mest børnevenlige strande i Danmark. Vandet er lavt og roligt, og der ligger millioner af små konkylier, muslingeskaller og flotte sten på stranden og i vandkanten. Hjælp børnene med at gå på jagt i alle herlighederne, det er super hyggeligt.

Der er korte afstande til Skagen, Råbjerg Mile (vandreklit), Ørnereservatet og til Tversted, hvor det kendte ”Blå Ishus” ligger.

Tag en cykeltur med familien på de attraktive cykelstier eller tag til den hyggelige by Sæby med den maritime atmosfære.

Østjylland er meget varieret og hører til et af de smukkeste områder i Danmark. Landskabet her er meget afvekslende med kilometerlange strande, åbne marker, bakker, søer, vandløb, hede, grønne bøgeskove, idylliske byer og landsbyer.

Langs hele kysten er der skønne sandstrande, som er et paradis for både store og små. Børn kan bygge sandslotte og i det mest lave og rolige vand, kan de lege.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Jerup

Vil du være 110 procent sikker på at få dit favorit sommerhus Jerup til den bedste pris? Så skal du leje jeres feriehus Jerup på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde netop det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Jerup.

Lej sommerhus Jerup

Hos os er udlejning af sommerhuse Jerup nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Jerup eller den feriebolig Jerup som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Jerup

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Jerup. (Se vilkår).

Du har krav på den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Frederikshavn

  Med mere end 23.000 indbyggere er Frederikshavn en af de større byer i Nordjylland, med mange kulturelle tilbud og en skøn natur. Mange af strandene har fået kvalitetsmærket ”Blå Flag”.
  Sommerhus til 4 personer ved Frederikshavn
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.