Ferie ved en børnevenlig strand
Del
Vælg mellem 64 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Napstjært
Rummeligt sommerhus til 4 personer beliggende på en landejendom i det sydligste Napstjert, med havudsigt ud over Kattegat fra 1. sal. Kort afstand til golfbanerne i Frederikshavn, Sindal og Ålbæk. Emne nr. 090-36133.
Den lille by Napstjært er beliggende i Nordøstjylland mellem Ålbæk og Jerup. Kun 4 km væk, i den hyggelige, tidligere fiskerby, findes en lille fiskerby, indkøbsmuligheder og et sportscenter.

Sommerhus Napstjært – Ferie ved en børnevenlig strand

Sjovt for de yngste: Mellem Napstjært og Ålbæk ligger en demonstrationsbondegår med mange dyr og diverse legeredskaber til børn. I Jerup, 4 km syd for Napstjært kan man tage en tur på hesteryg. Der ligger også 2 golfbaner i nærheden: I Bunken (9 km) og ved Frederikshavn (12 km).

Tips til ture: Det mondæne Skagen på Nordjyllands spids (25 km) og Frederikshavn, kun 17 km syd for Napstjært. Begge byer tilbyder en maritim atmosfære, seværdigheder, fritidsaktiviteter, restauranter, cafeer og butikker.

Stort udbud af sommerhuse til leje Napstjært

Vil du være 110 procent sikker på at få det bedste sommerhus Napstjært til den garanteret laveste pris? Så skal du leje jeres feriehus Napstjært på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Napstjært.

Lej sommerhus Napstjært

Hos os er udlejning af sommerhuse Napstjært nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Napstjært eller den feriebolig Napstjært som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Napstjært

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste når det gælder sommerhusudlejning Napstjært. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Frederikshavn

  Med mere end 23.000 indbyggere er Frederikshavn en af de større byer i Nordjylland, med mange kulturelle tilbud og en skøn natur. Mange af strandene har fået kvalitetsmærket ”Blå Flag”.
  Sommerhus til 4 personer ved Frederikshavn
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.