Skov, naturreservater og rav
Del
Lyngså ligger i Nordjylland lige overfor øen Læsø og er omgivet af den skønne natur ved Kattegat.

Sommerhus Lyngså – Naturskøn Kattegatkyst

Lyngså er et lille sommerhusområde ved Kattegat i Nordjylland, syd for Sæby. En dejlig, børnevenlig sandstrand støder op til Stensnæs-Lyngså fuglereservat.

Nord for Lyngså ligger skovarealet med det specielle navn ”Professorens Plantage”. Den hvide strand strækker sig herfra og helt til Sæby. Ved sydøstenvind kan man med lidt held finde rav, muslinger og andre skalddyr.

Lyngsås vartegn er den restaurerede 100 år gamle kirke. Fra tårnet kan se langt ud over Kattegat og ved klart vejr kan man skimte øen Læsø i horisonten.

Fra stranden er det tilladt for lystfiskere at fiske, f.eks. rødspætter og makreller.

Et besøg værd er også den hyggelig ferieby Sæby, med en skøn lystbådehavn, eller videre mod nord havnebyen Frederikshavn med et flot centrum og lystbådehavnen i Nordstrand med anlagte strandområder. Ønsker man en dagsudflugt kan man tage en tur til toppen af Nordjylland, til den mondæne badeby Skagen.

Her får du overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Lyngså

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved et sommerhus Lyngså? Så skal du booke familiens feriehus Lyngså på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Lyngså.

Lej sommerhus Lyngså

Hos os er udlejning af sommerhuse Lyngså nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Lyngså eller den feriebolig Lyngså som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Lyngså

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste når vi taler om sommerhusudlejning Lyngså. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Frederikshavn

  Med mere end 23.000 indbyggere er Frederikshavn en af de større byer i Nordjylland, med mange kulturelle tilbud og en skøn natur. Mange af strandene har fået kvalitetsmærket ”Blå Flag”.
  Sommerhus til 4 personer ved Frederikshavn
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.