Direkte ved strandkanten
Del
Vælg mellem 171 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Bratten
Dejligt og hyggeligt indrettet feriehus til 6 personer i Bratten beliggende på en stor, skøn grund med gode muligheder for leg og boldspil. Huset er blevet renoveret i 2010 og ligger i kort gåafstand til den flotte strand ved Bratten. Emne nr. 130-A20773.
Bratten er et dejligt og hyggeligt sommerhusområde nord for Frederikshavn i Østjylland, omgivet af skovarealer og en familievenlig sandstrand.

Sommerhus Bratten – Direkte ved strandkanten

Det nordlige Østjylland er meget varieret og hører til et af de smukkeste områder i Danmark. Landskabet her er meget afvekslende med kilometerlange strande, åbne marker, bakker, søer, vandløb, hede, grønne bøgeskove, idylliske byer og landsbyer.

Langs hele kysten er der skønne sandstrande, som er et paradis for både store og små. Børn kan bygge sandslotte og i det mest lave og rolige vand, kan de lege.
Kun 1 km væk ligger fiskerbyen Strandby med indkøbsmuligheder og en maritim atmosfære.

Det største udbud af sommerhuse til leje Bratten

Vil du og familien have det bedste sommerhus Bratten til den billigst mulige pris? Så lej familiens feriehus Bratten på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde præcis det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Bratten.

Lej sommerhus Bratten

Hos os er udlejning af sommerhuse Bratten nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bratten eller den feriebolig Bratten som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Bratten

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Bratten. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses kundeservice

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Frederikshavn

  Med mere end 23.000 indbyggere er Frederikshavn en af de større byer i Nordjylland, med mange kulturelle tilbud og en skøn natur. Mange af strandene har fået kvalitetsmærket ”Blå Flag”.
  Sommerhus til 4 personer ved Frederikshavn
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.