Brede strande og naturskønne kystlandskaber
Del
Jammerbugten er et af de mest populære ferieområder i Danmark. Brede, hvide strande, bølgende bakker og dale, smukke skove og hede dominerer området.

Sommerhus Jammerbugten - Brede strande og naturskønne kystlandskaber

Jammerbugten er et åbent hav der ligger mellen Nordsøen og Limfjorden. Den er ca. 100 km lang og strækker sig fra Hirtshals over Løkken til Bulbjerg, og fortsætter videre via Vigsø Bugt til Hanstholm.

Jammerbugten er et af de mest populære ferieområder i Danmark. Brede, hvide strande, bølgende bakker og dale, smukke skove og hede dominerer området. Her findes også de mest besøgte ferieområder Blokhus, Slettestrand og Svinkløv. Området er det ideelle udgangspunkt for en dagstur til Ålborg eller Skagen.

Bugten er også et indbringende fiskeriområde. I havnebyerne Hirtshals og Hanstholm landes der dagligt fisk fra Jammerbugtens bølger. I Løkken, Lønstrup og Thorup kan man i dag se fiskerbåde liggende på stranden, der trækkes med spil eller crawlere i havet eller på land. Hirtshals havn blev bygget i perioden 1919-1931 og er i dag en af Danmarks største fiskerihavne.

Men den vigtigste industri i dag er turisme – grunden hertil er de brede sandstrande, som i alt er 70 km lange, og hvor der nogle steder er tilladt at køre med bil helt ned til vandet. Kysten er dog, trods beskyttelsforanstaltninger, især ved Lønstrup, truet af en kraftig erosion, hvorimod den syd for Løkken over Svinkløv til Bulbjerg er stabil.

De naturskønne omgivelser ved Jammerbugten er et perfekt udgangspunkt for fred, ro, cykle- og vandreture. Blokhus, Hirsthals og Løkken tilbyder mange aktiviteter og underholdning.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Jammerbugten

Vil du være sikker på at finde det bedste sommerhus Jammerbugten til den bedste pris? Så skal du bestille familiens feriehus Jammerbugten på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse Jammerbugten i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor hurtigt og enkelt finde præcis det feriehus Jammerbugten, der skal danne rammen om jeres ferie Jammerbugten.

Lej sommerhus Jammerbugten

Hos os er udlejning af sommerhuse Jammerbugten nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Jammerbugten eller den feriebolig Jammerbugten som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Jammerbugten

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Jammerbugten. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid betjening på højeste niveau

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Jammerbugten

Vis alle artikler om Jammerbugten

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
    Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.