Del
Vælg mellem 126 sommerhuse
Emne nr.: 090-85967

Drømmen om at tilbringe tid sammen og om at dele dejlige ferieoplevelser er tæt på at blive til virkelighed. Med en villa som udgangspunkt bliver ferien helt jeres egen, og I kan bruge den præcis, som I vil.

Der er ikke ret meget, der kan slå en havudsigt. At sidde og betragte havet og nyde freden og roen, giver tankerne ro til at vandre frit. Kan man være så heldig at booke en villa med havudsigt, så det unikke syn kommer helt ind i stuen eller på terrassen, er det lige før, man ikke har brug for mere.

Tips og tricks til ferieoplevelser

I Løkken er der ingen skarp afgrænsning mellem strand og by. Om sommeren går by- og strandlivet lidt ud i et, og om efteråret blæser den friske vind sandet op i gaderne.

I Løkken finder man supermarkeder og andre butikker i selve byen. Derfor kan indkøb klares til fods eller på cykel.

I Løkken ligger der en Café direkte på stranden. Herfra kan man betragte surferne ude på havet, mens man nyder en af stedets sunde safte og søde lækkerier.

I Løkken kan man opleve verdens eneste Solhvervssøjle. Søjlen viser, hvornår solen går ned. Ved sommersolhverv mødes fastboere og turister og ser solnedgangen sammen.

Stranden ved Løkken er herlig bred, og de smukke badehuse kaster et charmerende skær over stranden. Vandet er lavt og derfor ideelt for børnefamilier.

I dag sejler fiskerne stadig ud på det åbne hav med deres kuttere. Lokale såvel som turister kan købe friskfanget fisk direkte på stranden, når bådene kommer i land.

Sug stemningen til jer på Katja Schumanns Cirkusgård. Det enestående samspil mellem dyr og mennesker gør cirkusgården til en helt særlig oplevelse.

Prisgaranti - villa havblik løkken

Når du har fundet den villa, som skal danne rammen om jeres ferie, kan du straks booke direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Det betyder kort og godt, at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer den villa du foretrækker, til en pris, der er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet overføres ganske enkelt til din konto.

Kundeservice - villa havblik løkken

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker vedrørende din søgning efter "villa havblik løkken", er du velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.