Del
Vælg mellem 5 sommerhuse
Emne nr.: 123-LN689

Planlægger I at holde ferie i et sommerhus i uge 28, er det en rigtig god ide at begynde søgningen i god tid. Jo før I er ude - jo større er udvalget.

Et sommerhus er et rigtig godt udgangspunkt, når I ønsker at opleve Lønstrup. Her kan I slappe af og være jer selv og tage på udflugter til seværdigheder og attraktioner, når som helst I har lyst.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Lønstrup er en familievenlig ferieby med mange forskellige aktiviteter for alle aldersgrupper.

Fiskemanden er ikke det eneste sted, man kan købe fisk. Mange lystfiskere sælger dagens fangst direkte fra kutteren - friskere bliver din fisk ikke.

Efter dansk lov tilhører fossiler fundet på stranden den, der finder fossilet. Kun helt særlige forsteninger skal afleveres til museet, resten må tages med hjem. Nogle fossiler får man endda findeløn for.

De mange kroer og restauranter er et godt alternativ til den hjemmelavede aftensmad i sommerhuset. Mange steder kan man både nyde den gode mad og den smukke udsigt til den vilde natur.

På familieferien er der ofte mange forskellige ferieønsker, der skal opfyldes. Ovenpå nogle hyggelige dage i sommerhuset, trænger man til lidt action. I Fårup Sommerland er der rig mulighed for at give gas i badelandet og i parkens mange rutsjebaner og karruseller.

Prisgaranti - sommerhus lønstrup uge 28

Når du vælger at booke et sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er nogen af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele differencen. Beløbet overføres helt enkelt til din konto.

Kundeservice - sommerhus lønstrup uge 28

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker vedrørende din søgning efter "sommerhus lønstrup uge 28", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.