Del
Vælg mellem 881 sommerhuse
Emne nr.: 122-LK1704

Løkken er et dejligt sted at tage på ferie. Her får familien tid til at slappe af sammen, og I kan udvælge netop de oplevelser og udflugter, I har lyst til.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Ferieområdet Løkken er et af de nordligste i Jylland med en idyllisk placering helt ude ved kysten.

En guidet tur på hesteryg, rideskoler og over 170 kilometers stisystem for heste: Nordjylland er et ægte hesteparadis.

Stranden ved Løkken er herlig bred, og de smukke badehuse kaster et charmerende skær over stranden. Vandet er lavt og derfor ideelt for børnefamilier.

Nordsøen Oceanarium i Hirtshals er Europas største akvarium, der altid er et besøg værd.

Lidt udenfor den mere turistprægede midtby, kan I opleve det gamle Løkken. I dag ånder alt fred og idyl, men de beskedne, stråtækte fiskerhuse vidner om det hårde liv for fiskerne i Nordsøen.

På Sdr. Strandvej ligger der en surferskole og en strandsauna. Booker man tid, kan man benytte saunaen gratis.

Prisgaranti - sommerhus harald jensens vej løkken

Alle sommerhuse, der udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt, at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen. Pengene overføres helt enkelt til din konto.

Kundeservice - sommerhus harald jensens vej løkken

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav i forbindelse med din søgning efter "sommerhus harald jensens vej løkken", er du meget velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.