Strande, byliv og masser af oplevelser
Del
Vælg mellem 185 sommerhuse
Sommerhus til 3 personer i Hirtshals
Flot og stilfuldt indrettet sommerhus til 3 personer - en perle beliggende i et smukt kuperet klitlandskab, kun 175 m fra en lækker sandstrand. Hyggelig stemning, perfekt for par. Emne nr. 088-617.
Hirtshals er en hyggelig og livlig havneby med flere specialbutikker, der ofte har gode tilbud på tøj og sko. Der findes enkelte sommerhuse i selve byen, men de fleste ligger nu lidt mod syd (i klitlandskabet ved Tornby) og mod øst i et naturskønt område med klitplantager.

Sommerhus Hirtshals – Strande, byliv og masser af oplevelser

Der er fine strande i begge områder, ikke mindst ved Tornby. Fine muligheder for udflugter. Hirtshals er et rigtig godt valg for familier der vil bo fredeligt og tæt ved havet, med nem adgang til indkøb, aktiviteter og oplevelser.

Få det store overblik over området fra udkigsplatformen på byens 35 meter høje fyrtårn. Udsigten er hele turen op og ned ad de 144 trappetrin værd.

Nordsøen Oceanarium er byens stolthed, og en ferie i området er ikke komplet uden et besøg her. Se de mange fisk og andre havdyr der lever i Nordsøen, og kig med når en dykker svømmer ned i et kæmpestort akvarium og håndfodrer klumpfiskene.

Bunkermuseet Hirtshals er et af de forsvarsværker der blev opført under besættelsen. Her blev opført mere end 50 bunkere, som man i dag kan se. Mange af de løbegrave der forbinder dem er genetableret, og man kan enten gå rundt og kigge på egen hånd eller tage med på en guidet tur.

Lige syd for Hirtshals ligger et tredje af områdets trækplaster. Fun Park Hirtshals er et dejligt afslappet sted med masser af legesteder, som ungerne vil elske at boltre sig på. Bag snobrød i indianerlejren, kast med lasso, skyd med bue og pil og meget mere. Der er mange dyr i parken, lige fra marsvin og kaniner til kronhjorte og lamaer. Af og til er der rideture på æsler og ponyer. Tip: Ta’ en tur med toget og oplev hjorte der spiser brød af hånden!

Andre udflugtsmuligheder er Børglum Kloster hvor ”Ludvig og Julemanden” blev optaget, Fårup Sommerland, Ørnereservatet, Farm Fun ved Ålbæk, Råbjerg Mile, Den Tilsandede Kirke, Skagen og selvfølgelig også Grenen.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Hirtshals

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved et sommerhus Hirtshals? Så bestil familiens feriehus Hirtshals på Sommerhus-siden. Her kan du hurtigt og enkelt finde præcis det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Hirtshals.

Lej sommerhus Hirtshals

Hos os er udlejning af sommerhuse Hirtshals nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Hirtshals eller den feriebolig Hirtshals som matcher dine ønsker.

Her får du landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Hirtshals

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Hirtshals. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
    Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.