Løkken har alt hvad man kan tænke sig
Del
Vælg mellem 1.456 sommerhuse Destinationer under Løkken
Sommerhus til 4 personer i Løkken
Dejligt lille feriehus til 4 personer i Løkken, beliggende i klitterne i et roligt feriehusområde, blot 100 m fra et af Danmarks skønneste badestrande. Huset er på 60 m² og har en hyggelig stue med brændeovn. Emne nr. 403-087059.
Løkken er kendt for sine utallige hvide strandhuse på stranden, i lige rækker som perler på en snor. Også væk fra vandkanten har den populære badeby meget at byde på – en bred vifte af aktiviteter for unge og gamle.

Sommerhus Løkken - Alt hvad man kan tænke sig

Løkken har alt: Mange aktiviteter, gode restauranter, masser af shopping, kunst og kultur, dertil kommer den børnevenlige brede sandstrand og den helt specielle atmosfære.

Den lille by bag klitterne i Nordvestjylland har kun 1.570 indbyggere, som i højsæson bliver væsentligt udvidet. Løkken ligger omkring 20 km sydvest for Hjørring ved Jammerbugten.

Løkken har udviklet sig fra en lille fiskerby til et vigtigt handelscentrum for regionen. Betydningen som badeby vokser også i dag, hvor fiskeri, turisme og udlejning af sommerhuse er den fremherskende industri. På den næsten 100 m brede sandstrand, i den nordlige del af Løkken, ligger stadig mange bunkere fra 2. verdenskrig. Den velkendte ”hvide by” på Løkken Strand består i dag af ca. 400 hvide privatejede badehuse.

Familier med børn vil finde noget for enhver smag i Løkken, f.eks. Action House med bowling, gokart og meget mere. På torvet i byens centrum sker der også altid noget.

Bredt udvalg af sommerhuse til leje Løkken

Vil du og familien have det bedste sommerhus Løkken til den billigst mulige pris? Så skal du leje jeres feriehus Løkken på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udbud af sommerhuse Løkken i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du uden videre finde præcis det feriehus Løkken, som skal danne rammen om jeres ferie Løkken.

Lej sommerhus Løkken

Hos os er udlejning af sommerhuse Løkken nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Løkken eller den feriebolig Løkken som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Løkken

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Løkken. (Se vilkår).

Kun den bedste service er god nok

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler om Løkken

Vis alle artikler om Løkken

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
    Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.