Lige ved klitterne
Del
Vælg mellem 61 sommerhuse
Sommerhus til 8 personer i Nr. Rubjerg
Dejligt sommerhus til 8 personer i Nr. Rubjerg, bygget i 1976, renoveret og tilbygget i 1995 med bl.a. sauna. Huset ligger på en stor natur-/klitgrund i rolige omgivelser. Der er kun 500 m til vandet. Emne nr. 121-11-1006.
I Nr. Rubjerg regerer de stærke naturkræfter og former det dramatiske klitlandskab. De tager hvert år en ”bid” af strandområdet. Men der er ingen risiko for sommerhusene, da de er placeret i sikkerhed bag klitterne mellem badebyerne Lønstrup i nord og Løkken i syd.

Sommerhus Nr. Rubjerg - Lige ved klitterne

Danmarks vestkyst i Nordjylland er en geologisk interessant klitkyst: På de omkring 15 km mellem Lønstrup og Løkken aflejres der hvert år ved erosion, omkring 50 m høje sandaflejringer med en hastighed på flere meter. Dette danner en klit med foranliggende sandstrand, med skiftende bredde.

Rudbjerg Knude, er en vandreklit, der danner det højeste punkt ved Lønstrup. Den opnår en længde på indtil 1.900m og en bredde på optil 400 m. Selve Rudbjerg Knude har en højde på 70 m.

Klitten vandrer i dag mod Nordøst og flader med årene ud. Fyrtårnet er nu helt dækket med sand. Pga. den store risiko for, at fyrtårnet inden for en kort årrække ville styrte i havet, iværksatte man i 2019 en stor redningsaktion, hvor fyret blev sat på hjul og flyttet 70 meter ind i landet.

Tips til ture: Udforsk det interessante kystlandskab omkring Rubjerg Knude, en spændende naturoplevelse for hele familien!

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Nr. Rubjerg

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Nr. Rubjerg til den garanteret laveste pris? Så skal du booke familiens feriehus Nr. Rubjerg på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udvalg af sommerhuse Nr. Rubjerg i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Nr. Rubjerg, der skal danne rammen om jeres ferie Nr. Rubjerg.

Lej sommerhus Nr. Rubjerg

Hos os er udlejning af sommerhuse Nr. Rubjerg nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Nr. Rubjerg eller den feriebolig Nr. Rubjerg som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Nr. Rubjerg

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets billigste til sommerhusudlejning Nr. (Se gældende regler).

Vi har et helt klart mål om til hver en tid at yde vores kunder den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Løkken

  Løkken er kendt for sine utallige hvide strandhuse på stranden, i lige rækker som perler på en snor. Også væk fra vandkanten har den populære badeby meget at byde på – en bred vifte af aktiviteter for unge og gamle.
  Sommerhus til 4 personer i Løkken
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.