Ferie i første klitrække
Del
Vælg mellem 100 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Furreby.
Hyggeligt sommerhus til 4 personer på en naturgrund i Furreby nær Løkken by. Kun 500 m til vandet. Boligarealet er på 68 m², dertil kommer en skøn, delvis indhegnet terrasse. Emne nr. 130-A08362.
Furreby er det ideelle sommerhusområde hvis man søger ro og afslapning. Her vil man opleve en enestående natur og klitter, frodig natur og det evigt skiftende Vesterhav. Smukke stier fører til den brede sandstrand, hvor man ofte ser paraglidere.

Sommerhus Furreby - Ferie i første klitrække

Der er mange hyggelige sommerhuse i Furreby i Nordvestjylland. Allerede ved den første gåtur vil man opdage, at strandene er lange og brede samt meget velholdte. Nyd den varme sol på de skønne dage og lad hverdagens stress flyve med vinden bort ud over havet.

Afvekslingen fra ro og afslapning finder man i den nærliggende badeby Løkken. Restauranter, cafeer og et utal af skønne butikker indbyder til en bytur. Hvis man ønsker det, kan man også besøge områdets interessante museer eller tage en tur på rideskolen. På regnvejrsdage kan man tage en tur i badeland eller lade sig forkæle i wellness centret. Glæd jer til en uforglemmelig familieferie i Furreby.

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Furreby

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved et sommerhus Furreby? Så skal du booke familiens feriehus Furreby på Sommerhus-siden. Vi har et stort udbud af sommerhuse Furreby i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du uden videre finde nøjagtig det feriehus Furreby, der skal danne rammen om jeres ferie Furreby.

Lej sommerhus Furreby

Hos os er udlejning af sommerhuse Furreby nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Furreby eller den feriebolig Furreby som matcher dine ønsker.

Du får landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Furreby

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Furreby. (Se vilkår).

Du fortjener den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Furreby

Andre artikler

 1. Sommerhus Løkken

  Løkken er kendt for sine utallige hvide strandhuse på stranden, i lige rækker som perler på en snor. Også væk fra vandkanten har den populære badeby meget at byde på – en bred vifte af aktiviteter for unge og gamle.
  Sommerhus til 4 personer i Løkken
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.