Del
Vælg mellem 199 sommerhuse
Emne nr.: 130-A08491

Lej et sommerhus til en billig pris og glæd jer til alle de ting, I så får penge til at opleve under ferien. Der kan være en del penge at spare - og dem kan I så benytte til flere ferieoplevelser.

Når det er en blanding af ferieoplevelser og afslappende timer i fred og ro, der står øverst på familiens ønskeseddel til ferien, er der ikke noget, der kommer op på siden af et sommerhus.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Løkken er det perfekte feriemål for børnefamilier, naturfolk og aktive feriegæster året rundt. Der er også masser af plads til dem, der søger fred, ro og idyl.

Nordsøen Oceanarium i Hirtshals er Europas største akvarium, der altid er et besøg værd.

Det bedste sted at fiske er fra Løkkens mole, der rager 250 meter op over havet. Molen er også et dejligt sted at opholde sig, her hvor man konstant er omgivet af bølgeskvulp og skumsprøjt.

I Bunkermuseum Hirtshals kan I opleve den dansk-tyske forhistorie helt tæt på. Det store område giver et indblik i den tyske besættelse og soldaternes liv under Anden Verdenskrig.

Ravsliberiet "Ravgården" i Sønderlev ligger godt 17 km fra Løkken. Her finder I både fantastiske smykker og et ravmuseum.

Om sommeren tilbyder Løkken sine gæster en helt særlig shoppingoplevelse. Hver onsdag har butikkerne åbent til 21.00, samtidigt med at et loppemarked indtager gadebilledet.

Prisgaranti - billig sommerhusudlejning i løkken

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for at, er du selvfølgelig dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - billig sommerhusudlejning i løkken

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige krav i forbindelse med din søgning efter "billig sommerhusudlejning i løkken", er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.