Del
Vælg mellem 57 sommerhuse
Emne nr.: 122-LK347

Hold ferie i et sommerhus i uge 29 og gå på opdagelse i ferieområdet. For at få så stor en mængde af sommerhuse at vælge mellem som muligt, er det vigtigt, at du er tidligt ude i forhold til din søgning. Jo tidligere, jo bedre.

Med et sommerhus som udgangspunkt for jeres ferie vil I stå på den bedst mulige måde, når det drejer sig om at opleve Løkken. Der er hundrede % frit valg mellem udflugter, ferieoplevelser og ren og skær afslapning i sommerhuset.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Løkken er det perfekte feriemål for børnefamilier, naturfolk og aktive feriegæster året rundt. Der er også masser af plads til dem, der søger fred, ro og idyl.

Hvad med en dag fuld masser af action og adrenalin? Prøv paragliding ved strandene nord for Løkken.

Der er lang tradition for lysstøbning i Nordjylland. Tag eksempelvis forbi støberiet "Bombæk Lys" i Vrå. Hos Blokhus Lys kan I selv prøve kræfter med kunsten og støbe jeres egne lys.

Helt på toppen af Danmark ligger Grenen i Skagen. Her kan I stå med det ene ben i Skagerrak og det andet i Kattegat - en helt særlig naturoplevelse.

Nordsøen Oceanarium i Hirtshals er Europas største akvarium, der altid er et besøg værd.

Det enestående landskab rundt om Løkken indbyder til lange ture til fods. En særlig rute går gennem klitterne langs Lønstrups klipper til Løkken.

Action House i centrum af Løkken byder på indendørs legeplads, bowling, Gokart og lasergame, så selv en kedelig gråvejrsdag bliver sjov for hele familien.

Prisgaranti - sommerhus løkken uge 29

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for at, er du selvfølgelig dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - sommerhus løkken uge 29

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige krav i forbindelse med din søgning efter "sommerhus løkken uge 29", er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.