Langs med klippekysten
Del
Vælg mellem 300 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Nr. Lyngby
Dette skønne nybyggede feriehus i Nr. Lyngby er til 6 personer og er bygget i 2012 - et helt fantastisk valg til den næste ferie i det nordjyske. Huset, som er indrettet smukt og elegant, bl.a. med sauna og spabad, har store væreområder og gode rummelige værelser. Med den omliggende rolige natur er det et oplagt valg til cykel- eller vandreture. Emne nr. 088-306.
Nr. Lyngby er et lille, fredeligt område i et naturskønt kystlandskab, ikke lang fra de livlige badebyer Løkken og Lønstrup. Det karakteristiske ved stranden er de stejle klipper, der når næsten 40 m højde. Her ser man ofte paraglidere starte – de drager fordel af klippernes gunstige vindforhold.

Sommerhus Nr. Lyngby - Langs med klippekysten

Her kan man nogle steder se resterne af en gammel kirkegård, som er blevet offer for kyststrækningens vind og vejr.

Oprindeligt var Nr. Lyngby en lille fiskerlandsby, og endnu i dag kan man se enkelte fiskerhuse.

”Vi ønsker at booke dette hus igen til næste år” siger Heidi Gössling efter en succesfuld sommerhusferie i Nr. Lyngby.

Også familien Hemme er begejstret for deres ferie i Nr. Lyngby: ”Vores sommerhus er meget hyggeligt, og de var så venlige ved modtagelsen!”

Der findes mange idylliske sommerhuse i Nr. Lyngby, hvorfra man har en enestående udsigt over havet og de naturskønne omgivelser. Husene er indrettet funktionelt og komfortable. Lige i nærheden kan man gå lange ture med familien på afmærkede stier.

Ved vandreture på stranden kan man gøre interessante opdagelser: Ud fra kysten mellem Nr. Lyngby og Maarup ligger vraget ”The Crescent”, en engelsk fregat som strandede i 1808. Med lidt held kan man finde gamle ting, som er skyllet ind fra havet, eller endda rav.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Nr. Lyngby

Vil du også nyde de mange fordele ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Nr. Lyngby? Så skal du leje familiens feriehus Nr. Lyngby på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde nøjagtig det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Nr. Lyngby.

Lej sommerhus Nr. Lyngby

Hos os er udlejning af sommerhuse Nr. Lyngby nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Nr. Lyngby eller den feriebolig Nr. Lyngby som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Nr. Lyngby

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Nr. (Se gældende regler).

Du har krav på den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Løkken

  Løkken er kendt for sine utallige hvide strandhuse på stranden, i lige rækker som perler på en snor. Også væk fra vandkanten har den populære badeby meget at byde på – en bred vifte af aktiviteter for unge og gamle.
  Sommerhus til 4 personer i Løkken
 2. Sommerhus Nordjylland

  Nordjylland er et helt utroligt ferieområde med en bred vifte af attraktioner og seværdigheder. Omgivet af Skagerrak og Kattegat fremstår et naturskønt landskab med smukke kystområder.
  Sommerhus til 5 personer i Lønstrup, Nordjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.